poze targul de perdele si decoratiuni home design mall
poze targul de perdele si decoratiuni home design mall poze targul de perdele si decoratiuni home design mall poze targul de perdele si decoratiuni home design mall

Targul de perdele si decoratiuni Home & Design Mall

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 31 Mai 2013 10:00 - Duminică 2 Iunie 2013
Bulevardul Ghencea 126- 132, sector 6, Bucuresti

Categorii: Targuri

Numar min/max participanti: 100/3000

În perioada 31 Mai – 02 Iunie 2013, Home & Design Mall, primul mall de amenajări interioare din România, prezintă colecţia 2013 a celor mai renumite branduri din domeniu: Guy Laroche,Passo Double, Foresti, Ken Scott, Jover, Comersan, Ado Goldkante şi mulţi alţii.

Home & Design Mall îţi decorează casa cu stil şi eleganţă la
„Târgul de perdele şi decoraţiuni”!
31 Mai – 02 Iunie 2013

Perdele • Draperii • Storuri • Rolete • Jaluzele
Sisteme Romane şi Veneţiene • Panouri Japoneze
Textile Decorative • Sisteme de Prindere
Decoraţiuni şi Accesorii

În perioada 31 Mai – 02 Iunie 2013, Home & Design Mall, primul mall de amenajări interioare din România, prezintă colecţia 2013 a celor mai renumite branduri din domeniu: Guy Laroche,Passo Double, Foresti, Ken Scott, Jover, Comersan, Ado Goldkante şi mulţi alţii.

Consilieri şi designeri autorizati, cu experienţă în domeniul amenajărilor interioare, îţi vor oferi soluţia optimă pentru eleganţa căminului tău, cât şi servicii complete de măsurători, execuţie şi montaj.

Disponibile într-o mare varietate de culori şi modele, create din texturi plăcute şi usor de întreţinut, şi accesorizate în mod adecvat, perdelele au un important rol estetic şi practic. O perdea perfect - aleasă va crea un ambient primitor fiind totodată elementul care va înviora decorul căminului dumneavoastră.

Colecţia 2013 se remarcă printr-o abordare diferită a conceptului de perdele. Stilul folosit în creaţie se axează pe texturi elegante şi sofisticate, având la bază culori extravagante sau diferite combinaţii subtile.

Roletele, jaluzelele, sistemele romane şi cele veneţiene crează o atmosferă plăcută şi elegantă care se pretează atât la interioarele clasice, cât şi la cele moderne des întalnite chiar şi în clădirele de birouri. Gama de ţesături pentru confecţionarea unor astfel de sisteme este foarte variată, de la bumbacul rezistent până la cea mai fină mătase răcoroasă.

O alegere sofisticată atât pentru case dar şi pentru birouri ar fi şi panelurile japoneze. Acestea sunt uşor de instalat şi de utilizat, oferind intimitate şi control al luminii.

Descoperă la Home & Design Mall stilul care te reprezintă de la catifea, ţesăturile florale în culori pastelate, perdele din in pentru un design rustic, perdele din organza pentru un design modern, până la perdele din mătase pentru un design elegant.

Pentru a crea o atmosferă animată şi colorată în camera copiilor, Home & Design Mall a pregătit un spaţiu vesel, special decorat pentru copii, cu personajele celebre din desene animate sau poveşti.

Tot în întâmpinarea celor mici, în data de 01 Iunie, Home & Design Mall le-a pregătit o surpriză, un spaţiu de joacă special amenajat doar pentru ei. Mickey şi Minnie îi vor întâmpina pe cu ajutorul jocurilor și concursurilor distractive. Personajele de poveste vor oferi tuturor participanților de la petrecere, figurine din baloane modelabile (flori, inimioare, coifuri, diverse animale – caței, pisicuțe, ursuleți, lebede etc) şi îi vor transforma cu ajutorul face-painting-ului în personajele şi eroii lor preferați.

Home & Design Mall, primul mall dedicat exclusiv amenajărilor interioare, şi-a deschis porţile iubitorilor de frumos în anul 2004. În cei 9 ani de activitate a reunit, într-un singur loc, cei mai renumiti producători şi importatori de mobilier şi decoraţiuni interioare, cu o gamă diversificată de produse şi soluţii pentru desingul interior. În prezent, în cadrul complexului regăsim peste 45 de magazine ale celor mai importante firme din domeniu, precum: Komandor, SiPro , Franke, Romina, Marge, Inlinea, Norvinia, Covoare de Cisnadie , Rugvity, Art & Home, Gada Ceramic, , Porta Doors, Corkline, Dormeo, etc.

Home &Design Mall îţi desenează visele!

http://www.hdmall.ro/

Adresa: Bulevardul Ghencea 126- 132 , sector 6, Bucureşti (Vizavi de Stadionul Ghencea)
Tel: 021 204 87 63 (birou informaţii)
Tel: 021 413 20 46 (administraţie)
E-mail: office@hdmall.ro

Program magazine:
Luni – Vineri: 10:00 – 20:00
Sâmbătă: 10:00 – 17:00

Program târg:
Vineri, 31 Mai: 10:00 – 20:00
Sâmbătă, 1 Iunie: 10:00 – 17:00
Duminică, 2 Iunie: 10:00 -15:00

Mai multe detalii: http://www.hdmall.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1806

Eveniment postat de organizator

home design mall

Adaugat in urma cu 2241 zile, 30 Mai. 2013

Adaugat de hdmall

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii

Teatru pentru copii

Bucuresti, Bucuresti. 28 Iul 2019 - 28 Iul 2019
summer well 2019

Summer Well 2019

Bucuresti, Bucuresti. 10 Aug 2019 - 11 Aug 2019
concert metallica la bucuresti in 2019

Concert Metallica la Bucuresti in 2019

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 14 August 2019
concert de colinde fuego la bucuresti

Concert de colinde Fuego la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 3 Noiembrie 2019
  • Ai ceva de zis?

    .