poze targul expo plast 2014 la romexpo

Targul Expo Plast 2014 la Romexpo

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 24 Septembrie 2014 - Sâmbătă 27 Septembrie 2014
Blvd. Marasti, nr. 65-67

Categorii: Targuri

Cea de-a patra editie a evenimentului va avea loc in perioada 24 – 27 septembrie 2014, in Pavilionul Central din Romexpo.

Organizat de EUROEXPO, ASPAPLAST (Asociatia Patronala a Prelucratorilor de Mase Plastice din Romania) si ROMEXPO, EXPO PLAST este singura expozitie din tara care prezinta echipamentele si tehnologiile de ultim moment pentru industria de prelucrare si reciclarea materialelor plastice.
EXPO PLAST inseamna 4 zile in care puteti pune bazele celor mai avantajoase contracte, puteti intra in contact cu mii de potentiali parteneri de afaceri si puteti avea vizibilitate 100% in industrie. In plus, editia din 2014 va prezenta o multitudine de noutati si programe speciale menite sa sporeasca beneficiile prezentei la targ.
La EXPO PLAST, comunicati direct si eficient! Aveti oportunitatea unica de a intampina in stand factori de decizie ai marilor producatori de mase plastice din domeniile auto, constructii, agricultura, echipamente electrice si electronice, ambalaje, sport si jucarii, uz casnic, articole tehnice din cauciuc, reciclate din mase plastice etc. Mai mult, prezentati tehnologiile si echipamentele, in cadrul unor seminarii care se vor bucura de prezenta unui public avizat. De asemenea, EXPO PLAST va gazdui, pe durata desfasurarii expozitiei, prezentari, conferinte tematice, traininguri si lansari ale unor noi echipamente si tehnologii, intr-un cadru business (Conference Area), special amenajat pentru publicul specialist.
Cea mai recenta editie a fost vizitata de peste 1900 de specialisti din industrie si a reunit peste 50 de companii din domeniul prelucrarii maselor plastice: producatori si distribuitori de materii prime, producatori de articole diverse din mase plastice, echipamente si utilaje pentru prelucrarea maselor plastice din Romania, Franta, Germania, Olanda, Turcia si Ungaria, precum si institutii de profil din sector.

Mai multe detalii: http://www.expoplast.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2141
popadriana

Adaugat in urma cu 3131 zile, 25 Aug. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
petexpo targul dedicat animalutelor

PetExpo - targul dedicat animalutelor

Bucuresti, Bucuresti. 19 Mai 2023 - 21 Mai 2023
metal show tib 2023

Metal Show&TIB 2023

Bucuresti, Bucuresti. 9 Mai 2023 - 12 Mai 2023
tudor gheorghe noua premiera cel ce gandeste singur

TUDOR GHEORGHE - NOUA PREMIERA 'CEL CE GANDESTE SINGUR'

Bucuresti, Bucuresti. Marţi 28 Martie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .