poze targul fashion matters must be santa edition in la historia

Targul Fashion Matters – Must be Santa Edition in La Historia

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 21 Decembrie 2013 - Duminică 22 Decembrie 2013
Sfantul Dumitru nr. 3

Categorii: Targuri

Targ de cadouri in La Historia de Sudamerica

O portie consistenta de design romanesc, creatii care spun povesti, artisti care semneaza cele mai surprinzatoare, originale si ... cu dichis cadouri de Craciun. Acesta este FASHION MATTERS – Must be Santa Edition!

Creatorii de frumos te introduc in atmosfera speciala, plina de emotie, a Craciunului si te lasa sa descoperi lumea fascinanta a obiectelor gandite, chibzuite, ingrijite, destepte. Renunta la fuga prin mall-uri si la produsele de serie pentru cadourile unice, valoroase, superioare. Cadourile de designer!

Categoriile de creatii reprezentate la FASHION MATTERS – Must be Santa Edition sunt: design vestimentar, accesorii, bijuterie contemporana, decoratiuni si design de obiect – zona home deco. Ca orice eveniment de Craciun care se respecta, FASHION MATTERS – Must be Santa Edition te provoaca cu dulcuri fine si rafinate, dar si cu editii limitate de cosmetice naturale, potrivite sezonului de iarna. Printre invitatii la eveniment se numara: White Elephant, Art of Image, Zsazsu, Sapun din inima Heartsoap, Happy bow ties by Rodica Dumitru, Leather Design by Laura Olaru, 1960 Design, Oana Vasiloiu, Catryoshka, D’Box by Diana Dumitrescu, Bio Vivo, Shop Organic, Pure Argan Oil, Selfish Cupcakes Delights, Casa de flori, Tom Florian.

Actrita Diana Dumitrescu iti propune unele dintre cele mai inedite daruri pe care le poti oferi apropiatilor: cutii pictate chiar de ea, din pasiune, cu modele simple ori complicate, in care sa pastrezi bijuterii, fotografii, scrisori, amintiri… Vedeta TV Daiana Anghel te va introduce in lumea Pure Argan Oil si-ti va oferi solutia sigura si naturala pentru o piele perfecta si un par stralucitor – uleiul de argan.

Fashion Matters ti-a pregatit si o surpriza speciala pentru aceasta editie: intalnirea cu astrologul Cristina Antonia Panaitiu, de la care poti afla cum va fi anul viitor pentru tine sau pentru prietenii tai, din punct de vedere al carierei si al sentimentelor. O astrograma personalizata poate fi un cadou original pentru cei ce cred in “alinierea planetelor”…

Participarea la Fashion Matters iti este rasplatita cu ....da! .... daruri pentru tine. Zeci de premii din partea designerilor prezenti si a partenerilor Fashion Matters te asteapta la cea mai stralucitoare sesiune de shopping din acest an.
Cat costa?
Intrare libera

Mai multe detalii: http://www.orasulm.eu/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3754 zile, 18 Dec. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .