poze targul imobiliar project expo exclusiv

Targul Imobiliar PROJECT EXPO "Exclusiv"

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 27 Noiembrie 2009 10:00
Palatul Copiilor

Categorii: Targuri

Targul Imobiliar PROJECT EXPO isi anunta cea de-a cincea editie pentru acest an, intre 27 - 29 noiembrie! Va reuni atat dezvoltatori, banci cat si agentii imobiliare.

Aceasta editie a targului imobiliar se va numi PROJECT EXPO "Exclusiv" si se va desfasura intr-o formula restransa. In consecinta, spatiul expozitional va fi format doar dintr-un singur pavilion. Astfel, se va merge pe formula maximizarii vanzarilor prin concentrarea unui numar mare de vizitatori asupra unui numar limitat de expozanti.

Analistii din imobiliare sustin ca aceasta criza este doar un moment de tranzitie, dupa care va urma o perioada de stabilitate. Acestia afirma ca piata imobiliara se va revigora abia atunci cand preturile apartamentelor vor ajunge sa fie cu aproape jumatate mai putin decat costa acum. Astfel un apartament de 2 camere ar trebui sa coste maxim 45.000 euro.

In acest moment piata imobiliara da semne de revigorare, mai exact incearca sa iasa din aceasta situatie. Putem observa aceasta si din numarul mare al targurilor imobiliare desfasurate pe parcursul acestui an. Targul Imobiliar PROJECT EXPO este singurul targ din Romania de acest gen care va reusi sa realizeze pana la sfarsitul anului un numar de 6 editii. Pana acum au avut loc trei editii, in lunile martie, mai, iulie. In aceasta toamna vor mai avea loc inca trei editii; 2 vor avea loc in lunile septembrie si noiembrie in Bucuresti iar inca o editie va avea loc in luna noiembrie, in premiera, in Brasov - Targul Imobiliar PROJECT EXPO Transilvania.

Mai multe detalii: http://www.projectexpo.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 646
iulia kacser

Adaugat in urma cu 3823 zile, 10 Sep. 2009

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
soft educational cursuri la distanta

Soft Educational, cursuri la distanta

Bucuresti, Bucuresti. 28 Feb 2020 - 5 Mar 2020
duminica in familie

Duminica in familie!

Bucuresti, Bucuresti. 1 Mar 2020 - 1 Mar 2020
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 28 Feb 2020 - 5 Mar 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 28 Feb 2020 - 5 Mar 2020
  • Ai ceva de zis?

    .