poze targul imobiliar project expo

Targul Imobiliar PROJECT EXPO

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 19 Septembrie 2014 10:45 - Duminică 21 Septembrie 2014
Strada Ion Campineanu 28, Sala Palatului - Bucuresti

Categorii: Targuri

Targul Imobiliar PROJECT EXPO septembrie 2014

Primul eveniment imobiliar al toamnei, Targul Imobiliar PROJECT EXPO, va avea loc in perioada 19-21 septembrie, la Sala Palatului.
Tinand cont de faptul ca suntem la al 28-lea eveniment cu acest nume, nu credem ca mai este necesar sa va spunem care este motto-ul nostru, respectiv “Targul Discounturilor Imobiliare”. Astfel, va asteptam si de aceasta data cu oferte speciale si promotii in foaierul Salii Palatului. Indiferent ca sunteti in cautarea unui apartament sau a unei vile, indiferent ca doriti sa cumparati sau sa inchiriati un imobil la periferia Capitalei sau la doi pasi de kilometrul zero al Bucurestiului, cu siguranta veti gasi ceea ce va doriti in cele trei zile de desfasurare a evenimentului. Si nu in ultimul rand, la preturi speciale.
Iar daca dezvoltati un ansamblu imobiliar si doriti sa vindeti cat mai repede, va aflati in locul potrivit. De ce Targul Imobiliar PROJECT EXPO? Este primul eveniment imobiliar al toamnei si beneficiaza de: promovare radio si media, promovare outdoor si indoor, promovare audio si video in mijloacele de transport in comun, promovare tv, peste 70 de parteneri media; promovare online/ site-uri profil si nu numai; promovare in cadrul retelelor de socializare; promovare prin intermediul partenerilor si clientilor care deja participa la targ
Locatia in care se desfasoara evenimentul este si ea atractiva pentru vizitatori, fiind una centrala, usor accesibila, aproape de mijloacele de transport in comun, cu o parcare incapatoare.
Nu in ultimul rand targul este unul dintre cele mai cunoscute si mai mediatizate din piata de profil.
Nu va oferim doar un stand, ci si promovarea ofertelor dumneavoastra.

Intrarea la eveniment este libera, iar programul este cuprins intre orele 10,00-18,00 in zilele de vineri si sambata (20 si 21 septembrie), iar duminica intre 10,00-17,00 (22 septembrie)
Va asteptam si va invitam pe pagina noastra de facebook, https://www.facebook.com/TargulImobiliarPE, pentru a fi la curent cu toate noutatile, dar si pentru a afla cu ce oferte speciale va asteapta expozantii care vor participa la Targul Imobiliar PROJECT EXPO.

Mai multe detalii: http://www.projectexpo.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1392

Eveniment postat de organizator

patilea adina

Adaugat in urma cu 3514 zile, 11 Sep. 2014

Adaugat de Adina Patilea

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .