poze targul international de bijuterie contemporana autor la bucuresti

Targul International de Bijuterie Contemporana AUTOR la Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 17 Mai 2014 - Duminică 18 Mai 2014

Categorii: Targuri

Cel mai important eveniment dedicat bijuteriei contemporane din sud-estul Europei se pregateste de a a 11-a editie: colorata, expansiva si surprinzatoare ca primavara!

Autor face acum parte din circuitul internațional, cu standarde la nivelul celorlalte evenimente din domeniu – Joya Barcelona, Legnica Polonia, Blickfang Viena etc – și cu designeri ce pot intra oricând în selecțiile marilor galerii internaționale de bijuterie contemporană.

Creativitate fără granițe. O prezență internațională din ce în ce mai extinsă confirmă integrarea în comunitatea bijuteriei contemporane – peste 20 din cei 62 de participanți vin din afara țării: Chile, Columbia, Taiwan, Bulgaria, Italia, Grecia, Korea, SUA, UK, Franța etc. Bijuteria contemporană din România e în plină efervescență, iar asta se vede cel mai bine atunci când artiștii sunt față în față cu publicul, dar și cu alți artiști din țări și medii creative atât de diferite.

Cele mai multe premii. Relevante și valoroase, premiile confirmă o realitate: comunitatea și evenimentul Autor merg în direcția bună:

- continuă Autor Awesome Award (AAA), care a deschis drumul acum două ediții: un curs intensiv la Achimia Jewelry School din Florența

- Premiul MNAC: o bijuterie aleasă de curatorii muzeului intră în colecția permanentă MNAC – un pas uriaș în lumea artei contemporane pentru autorul piesei.

- un curs de bijuterie oferit de școala de bijuterie Assamblage din București unui designer promițător, la început de drum

- LAO Grand Prix – școala de bijuterie Le Arti Orafe Florența susține jumătate din costurile unui un an întreg de studiu

- premiul Elle: “cea mai vândută revistă de modă din lume” alege în cadrul evenimentului un designer, premiat cu un articol dedicat în ediția iulie 2014

- Premiul Joya: participarea pentru un designer român la cel mai important eveniment de bijuterie de artă din Spania, Joya Barcelona.

Prima revistă de bijuterie contemporană

Născută firesc, dintr-o nevoie a comunității, pe 7 mai, la MNAC se lansează primul număr al revistei de bijuterie contemporană AUTOR – bilingvă, bianuală, un mediu de exprimare și un pașaport virtual către alte medii artisitice, galerii și evenimente.

Primăvara asta, Autor apare ca un explorator adevărat, cu povești, aventuri, tovarăși de drum și bijuterii minunate, din toate colțurile lumii – vino să le asculți, să le vezi și să le descoperi pe 17-18 mai la sala Dalles!

Mai multe detalii: http://www.modernism.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 2220 zile, 07 Mai. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .