poze targul lui rapciune
poze targul lui rapciune poze targul lui rapciune poze targul lui rapciune

Târgul lui Răpciune

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 25 Septembrie 2015 10:00 - Duminică 27 Septembrie 2015
Str. Monetariei nr. 3 (Muzeul Țăranului Român)

Categorii: Targuri

Piața Tărănească și Meșter(Ești)! organizează din 25 până în 27 septembrie 2015, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român, din sos. Kiseleff nr 3 Târgul lui Răpciune. Programul este între orele 10.00 și 18.00, iar intrarea este liberă. De vineri până duminică, de dimineța până seara, aproximativ o sută de producători, meșteri, artizani și negustori se vor aduna în curtea Muzeului Național al Țăranului Român pentru un festin gastronomic și nu numai.

Se va coace pâine, se vor infăsura sarmale, se va găti zacuscă, toate după rețete țărănești de altădată. Nu vor lipsi pastrama și mustul, grătarele și mâncărurile gătite la fața locului.
Veți putea degusta: brânzeturi, cașuri și cașcavele argesene, afumături de la Brăila, Cozonac Domnesc și Cozonac Bujor, plăcinte întinse și poale-n brâude la Botosani, miere de la Sibiu și din Ilvov, ciocolată de casă și prăjituri tradiționale din Maramureș, turtă dulce și covrigi de la Pitești, dulcețuri și zacuști pregătite după rețete din diferite zone gastronomice, siropuri, ceaiuri și plante aromate de grădină, murături, țuici, babic, fructe și legume de toamnă de la Voinești și din comuna 1 decembrie, pastrav afumat și diverse sortimente de pâine.
Pentru cunoscători și colecționari, sunt antichități țărănești și mobilier în curtea interioară, porțelanuri, ceasuri, ibrice, sfeșnice, tablouri, aparate foto, patefoane, cărți, alături de meșteri si artizani din toate zonele țării: sticlari, iconari, olari, fierari, cojocari, țesătoare, cioplitori, pielari, împletitoare, rudari, încondeietoare cu: obiecte din lemn, alamă, lână impâslită, ceramică, ţesături, jucării din lemn si pânză, podoabe, ouă încondeiate, mobilier pictat, icoane, casete pictate sau decorate cu tehnica șervețelului, bijuterii din piele, alamă sau din pietre semiprețioase, căciulițe croșetate, vestimentație și fel de fel de obiecte realizate cu multă migală.

Detalii:
Corina Berariu - Tactic Events
Tel: 0744 860 082
Fax: 031 424 34 88
E-mail: corina@tacticevents.ro

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/ptaraneasca

Comenteaza pe Facebook
piata taraneasca

Adaugat in urma cu 2690 zile, 23 Sep. 2015

Adaugat de Piata5267

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 57

Alte Evenimente din Bucuresti
martisoare faurite in romania

Martisoare faurite in Romania

Bucuresti, Bucuresti. 30 Ian 2023 - 10 Feb 2023
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
petexpo targul dedicat animalutelor

PetExpo - targul dedicat animalutelor

Bucuresti, Bucuresti. 19 Mai 2023 - 21 Mai 2023
workshop de dezvoltare personala prin pictura de mandale la sed

WORKSHOP DE DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN PICTURĂ DE MANDALE – LA SED

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 19 Februarie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .