poze targul national imobiliar

Targul National Imobiliar

Bucuresti , Bucuresti. Joi 24 Septembrie 2009 11:00
Palatul Parlamentului - Sala Unirea

Categorii: Targuri

Evenimentul are loc in perioada 24 - 27 septembrie 2009.

Dezvoltatorii imobiliari accentueaza activitatea proprie de marketing, publicitate si vanzari in perioada de toamna si pentru acestia, TNI-GENERAL vine cu o completare deja devenita traditie. Targul Imobiliar de toamana va avea loc in perioada 24-27 SEPTEMBRIE, in aceeasi locatie PALATUL PARLAMENTULUI -SALA UNIREA.

Atat publicul larg, dar si specialisti si finantatori de proiecte imobiliare vor gasi toata oferta imobiliara si financiara, pornind de la apartamente, case de vacanta, terenuri, vile si spatii comerciale. La targ sunt prezente atat oferte individuale cat si oportunitati de investitii in complexuri rezidentiale si office integrate.

Evenimentul TNI-GENERAL aduce noile lansari de proiecte, alaturi de cele existente deja, Completeaza imaginea de ansamblu asupra pietei de profil si contureaza tendintele si trendurile imobiliare pentru anul 2009. Se vor putea observa progresele inregistrate in prima jumatate a anului si rezultatele activitatii de dezvoltare imobiliara.

Expozitia se va desfasura pe o suprafata de peste 4000 de metrii patrati si va insuma peste 180 de companii implicate in mod direct in segmentul imobiliar si finaniar. Va fi prezentata o oferta concreta, pornind de la Apartamente, Vile, Case de Vacanta, Terenuri si Spatii comerciale si de Birouri. Localizarea proprietatilor scoase la vanzare este atat pentru zona Bucurestiului cat si pentru zonele turistice cum ar fi Valea Prahovei si litoral. Pentru o buna imagine de ansamblu, vor fi prezente oferte imobiliare si din principalele zone de interes din tara, cum ar fi Cluj, Brasov, Galati, Braila, Pitesti sau Ploiesti.

Compararea in timp real si in acelasi loc a tuturor ofertelor imobiliare din tara este intregita de oferte imobiliare din Bulgaria, Cipru, Malta, Spania, Germania, Dubai si chiar din SUA.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 702
iulia kacser

Adaugat in urma cu 3629 zile, 14 Sep. 2009

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
management de proiect 35 contact hours pmp

Management de Proiect, 35 contact hours PMP

Bucuresti, Bucuresti. 19 Aug 2019 - 22 Aug 2019
soft educational cursuri la distanta

Soft Educational, cursuri la distanta

Bucuresti, Bucuresti. 17 Aug 2019 - 30 Aug 2019
curs managementul costurilor si control bugetar

Curs Managementul Costurilor şi Control Bugetar

Bucuresti, Bucuresti. 10 Oct 2019 - 11 Oct 2019
curs csr corporate social responsibility

Curs CSR (Corporate Social Responsibility)

Bucuresti, Bucuresti. 10 Sep 2019 - 11 Sep 2019
  • Ai ceva de zis?

    .