poze vhs christmas special

VHS Christmas Special

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 16 Decembrie 2012 10:00 - Duminică 16 Decembrie 2012
Ceainaria Rendez-Vous, Calea Floreasca nr. 102

Categorii: Targuri

Va invitam sa participati la targul VHS Christmas Special la Ceainaria Renez-Vous din Calea Floreasca nr. 102 , duminica 16 decembrie intre orele 10:00 si 20:00

Vino alaturi de noi pe 16 Decembrie la Ceainaria Rendez Vous din Calea Floreasca 101, Bucuresti sa petrecem o zi de sarbatoare!
Un ceai aromat din partea casei, tombole cu multe premii si o multime de produse unicat ce abia asteapta sa devina cadou pentru o persoana draga, sunt doar cateva din motivele pentru care va invitam sa vizitati targul vintage, handmade si bio VHS Christmas Special.
Evident ca nu au fost uitati nici cei mici, acestia se pot juca in voie, colora, crea decoratiuni sau scrie o scrisoare catre Mos Craciun alaturi de Spiridus in Atelierul Mosului, special amenajat pentru ei.
Jucariile vechi sau de care nu mai avem nevoie pot fi un prilej de bucurie pentru copiii mai putin norocosi. Colecta de jucarii organizata in cadrul targului, este ocazia perfecta de a le darui acestora un cadou. Pentru ca cei mici sa stie cine s-a gandit la ei noi iti dam o mica felicitare pe care sa ti scrii numele sau un gand bun.
De asemenea, Asociatia Touched Romania sustine Centrul Maternal Casa Agar prin vanzarea de bijuterii unicat create de catre mamici. Printre expozantii care sustin proiecte de ajutor pentru tinerii defavorizati, se afla si Ateliere Fara Frontiere si Asociatia Inimi Deschise care vor expune la targ produsele lor deosebite.
Va asteptam cu drag sa facem o fapta buna, sa intram in spiritual sarbatorilor, sa bem un ceai sau sa gustam o prajitura de casa, sa ascultam colinde, sa cumparam cadouri si de ce nu, sa primim si noi unul special. Sa daruim celor din jur bucurie.

Pret bilet: 15 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2048
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

raluca zdrobis

Adaugat in urma cu 4138 zile, 28 Nov. 2012

Adaugat de ralucaz

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .