poze yard sale serendipity editia de martie
poze yard sale serendipity editia de martie poze yard sale serendipity editia de martie poze yard sale serendipity editia de martie

Yard Sale Serendipity - editia de martie

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 17 Martie 2013 10:00 - Duminică 17 Martie 2013
Dumbrava Rosie, 12 (langa Gradina Icoanei)

Categorii: Targuri

Eveniment repetitiv: Lunar

Numar min/max participanti: 12/15

Vino sa cumperi la preturi mici comori de care altii s-au plictisit, nu le mai vin, plac sau, pur şi simplu, pentru care nu mai au loc.

Vino sa cumperi la preturi mici comori de care altii s-au plictisit, nu le mai vin, plac sau, pur şi simplu, pentru care nu mai au loc – duminică, 17 martie 2013, 10:00-18:30, la Ceainăria Serendipity Tea (lângă Grădina Icoanei).

Ne-a placut atat de mult prima editie incat ne grabim sa ne strangem pentru a doua – haine, pantofi, viniluri, obiecte decorative, carti, ilustrate plus mult ceai şi multa scotoceala în cautare de comori demult uitate prin dulapurile altora. Toate gata pentru a fi purtate!

Yard Sale este o forma de reciclare absolut necesara oricărei societati consumeriste. Faci schimb, vinzi la preturi mici sau dai o alta utilitate lucrurilor de care te-ai plictisit, dar nu vrei sa le arunci.

Astfel, Yard Sale Serendipity in duminica din 17 martie 2013, de la 10:00 la 18:30, va asteapta sa scotociti în alte 15 dulapuri, cufere, valize pline de minuni care-si asteapta noi proprietari care sa le primeasca in viata lor cu bucurie.

Intr-o lume in care colectiile se schimbă de cel putin 2 ori pe an, in care dulapurile, debaralele si umerasele noastre gem de haine, mici obiecte decorative, bijuterii si reviste pe care nu le-am mai atins de cateva luni, poate ani, insa nu le aruncam la gunoi, hai sa le repunem în circulatie. Sunt doar lucruri care trebuie sa reintre in circuit, sa fie purtate, sa se bucure cineva de ele, sa fie admirate, sa capete un sens.

La intrare participantii cumpara cu doar 7 lei o cana de ceai aromat si primesc cadou participarea la tombola. Marele premiu: o portie de doua persoane de Fondue de Ciocolata la Serendipity!
Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea notiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” si in Romania, printre tinerii consumatori, prin organizarea de mici evenimente lunare.

Mai multe detalii: http://www.gabiurda.ro/recicleaza-ti-garderoba-in-luna-martie/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1982

Eveniment postat de organizator

gabi urda

Adaugat in urma cu 3625 zile, 28 Feb. 2013

Adaugat de Gabi Urda

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 53

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
curs profesional autocad lt

Curs profesional Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
  • Ai ceva de zis?

    .