poze dansul si avansul 6

Dansul si avansul #6

Bucuresti , COLECTIV. Sâmbătă 22 Februarie 2014 21:00 - Duminică 23 Februarie 2014
Strada Tabacarilor Nr.7, inincinta fostei Fabrici Pionierul

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte , Petreceri

Pentru amatorii de dans, deja a devenit o traditie: sambata de sambata, in Clubul Colectiv (Strada Tabacarilor Nr.7, in Piata Bucur), au loc bine-cunoscutele seri de petrecere „Dansul si avansul”. Cei doi DJ rezidenti, Ufe si Alt Om il au invitat pentru editia din 22 februarie 2014 pe Danaga.

Muzica DJ-ului din Cluj este un amestec intre diferite genuri, de la muzica electronica a anilor 60 și 70, jazz, hip-hop, funk pana la tehno si house, cu influente din folclor. Visuals: Schultz.

Asa cum v-am obisnuit, la seratele dansante din Colectiv, fiecare noua editie vine cu un alt decor, cu o alta poveste. Pentru editia #6, va dam urmatorul hint:

"Trecură de încă o uşă, apoi de alta şi de o alta. Erau uşi la fiecare douăzeci de paşi acum, pe coridor, şi pe toate scria câte ceva, iar dindărătul unora dintre ele veneau zgomote ciudate, ca nişte zăngănituri, şi arome delicioase răzbăteau pe găurile cheilor şi, câteodată, jeturi minuscule de abur colorat ţâşneau pe sub uşi. Joe şi Charlie pe jumătate mergeau, pe jumătate alergau, ca să ţină pasul cu domnul Wonka, însă izbuteau să citească ce scria pe unele dinuşile pe lângă care treceau. Pe una scria: „PERNE COMESTIBILE DIN BEZEA"— Dar, domnule Wonka, întrebă neliniştit Charlie Bucket, va mai putea Violet Beauregarde vreodată să danseze după ce a mestecat guma specială sau va rămâne afină pentru totdeauna?— O să-i scoată sucul în doi timpi şi trei mişcări! declară domnul Wonka. O s-o rostogolească în storcătorul de fructe şi, de-acolo, o s-o scoată slabă ca o scoabă! Dar lăsați-o pe Violet, avansați vă rog!"

UFe si AltOm sunt gazdele permanente ale petrecerilor, iar combinatia intre un colectionar de muzica din toate meridianele lumii si un autentic degustator de party vibes s-a dovetit a fi ideala: boogie woogie, replici in portugheza, ritmuri de samba, combinate cu ritmuri mai deep, mai disco, mai breaks. De visuals se va ocupa Schultz.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/221979107990799

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 565
Cuvinte cheie: avans , colectiv , dans , party , jazz , Evenimente COLECTIV

Eveniment postat de organizator

bianca boitan rusu

Adaugat in urma cu 3689 zile, 20 Feb. 2014

Adaugat de Bianca10260

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

  • Ai ceva de zis?

    .