poze hypersummer by tudor plaiesu la gallery
poze hypersummer by tudor plaiesu la gallery poze hypersummer by tudor plaiesu la gallery poze hypersummer by tudor plaiesu la gallery

HyperSummer by Tudor Plaiesu la Gallery

Bucuresti , Gallery, Leonida 9-11, Bucuresti. Vineri 14 August 2015 20:00 - Miercuri 19 August 2015
Gallery, strada Leonida 9-11

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Meda Popea Arts & Events și Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane anunţă expoziţia "HyperSummer" a artistului vizual Tudor Plăieșu. Spaţiul cultural Gallery, Leonida nr. 9-11, București. Deschisa pana pe 19 august 2015. program de vizitare: 14.00- 22.00.

Un concept de expoziţie care aduce în prim plan lucrări reprezentative ale artistului, realizate în ultimii ani și care reflectă viziunea sa asupra lumii, precum și preocupările sale plastice.
O lume aflată in illo tempore, în perpetuă transgresiune, personaje alegorice, figuri feminine misterioase și pline de graţie, personaje masculine cu chipul transfigurat de efortul creaţiei, îngeri călători sau artiști.
Un univers vizual care mișcă privitorul, îl zbuciuma, îl încântă, dar niciodata nu îl lasă indiferent.

Vom descoperi ce înseamnă pentru Tudor Plăieșu drip painting-ul, monocromia, tehnica en grisaille, miniatura pe vellum, tehnica mixtă cu pudră de aur și cupru, peniţa și laviul de vin roșu.
Expoziţia este deschisă în perioada 30 iulie- 9 august.
Program de vizitare: zilnic, între 14.00 si 22.00.

Tudor Plăieșu este un artist vizual roman, care trăiește în Romania și în Germania. A absolvit Universitatea de Artă București și are la activ o experienţă de peste 15 ani. Lucrează grafică, pictură murală și de șevalet, gravură, ilustraţie și copertă de carte, fotografie, stăpânește cu excelenţă tehnicile vechi, iar lucrările sale de grafică reflectă această măiestrie, fie că este vorba de creion, peniţă, gravură, acuarelă și laviu sau tehnici mixte. A lucrat pictură monumentală în spaţii diverse, în tehnici diverse (frescă, ulei si acrilic pe perete sau lemn). Lucrările sale de mari dimensiuni se afla in România, Franţa sau Germania.
Expoziţii personale: „Oglinda abisală”- 2013, „Hyperborea”- 2013, “Hyperborea II”, Friedrich Schiller Kulturhaus, aprilie2015, „Structured Mirrors”, 2015, iulie, Kulturama, Piaţa Revoluţie,i București. Performance: „Faces Extravaganza by Plaiesu”- 2013 si 2014 la Howard Johnson Grand Plaza. Expoziţii colective: Atelier 35, Muzeul Tăranului Român. Lucrările sale se afla în colecții private în Romania, Franţa, Germania, Italia, Belgia, Austria, SUA, Canada.
Artistul a lucrat ilustraţie și copertă de carte (colecţiile integrale Arthur Conan Doyle, Lev Tolstoi, Dostoievski, Alexandre Dumas de la Adevărul Holding), dar si ilustraţie de presă (Ziarul Financiar). Tudor Plăieșu este un excelent portretist, fiind recunoscut pentru măiestria sa în realizarea portretelor de copii, de familie, dar și pentru proiectele sale de portret de animale.
FB: Tudor Plaiesu- visual artist

ANAV
Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane promovează arta contemporană prin expoziții de fotografie, de pictură, sculptură, proiecții de film, teatru, organizează programe educaționale și de promovare a tinerilor artiști, precum și acțiuni filantropice pentru copiii cu sau fără nevoi speciale.
office@anav.ro
0743024387
http://anav.ro/
FB: Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane

Gallery
Mai mult decât o cafenea, Gallery este o galerie de artă și un spațiu destinat workshop-urilor și cursurilor de artă vizuală (fotografie, pictură, film, sculptură, desen) și dezvoltare personală.
Gallery este un proiect cultural care s-a născut din dorința de a promova artele vizuale atât prin tinerii artiști, cât și prin cei consacrați. Strada Leonida nr. 9-11, sector 2, București
office@gallerycafe.ro
0743024387
http://gallerycafe.ro/
FB: Gallery

Meda Popea- Arts & Events este o platformă care îmbină experienţa de 15 ani în consultanţa de imagine și PR cu managementul de proiecte culturale și artistice. FB: Meda Popea- Arts & Events. Contact: Meda Popea, PR Mastermind- popea.meda@gmail.com

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/TudorPlaiesuVisualArtist

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 960

Eveniment postat de organizator

medapopea

Adaugat in urma cu 3149 zile, 14 Aug. 2015

Adaugat de medapopea

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

  • Ai ceva de zis?

    .