poze 8 zile in nepal

8 zile in Nepal

Bucuresti , Kathmandu. Vineri 15 Februarie 2013 - Duminică 24 Februarie 2013
Mizil nr 2C, et. 1 , cam 110, sect.3

Categorii: Sport si Excursii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 12/18

Pe scurt: aterizare in Kathmandu si intalnirea cu ghid, drum serpentine Nuwakot, Bandipur, Pokhara, Chitwan, Chitwan National Park, deplasare catre Kathmandu, Kathmandu -plecare Bucuresti

Plecare Bucuresti: 15 Februarie,

Perioada: tur Nepal 16-23 Februarie, 15, 24 Februarie deplasare avion*

Durata: 8 zile Kathmandu+ 2 zile deplasare Bucuresti –Kathmandu*
Program

Ziua 1 : Sosire la aeroportul din Kathmandu. Veti fi intampinat si asistat de ghidul local in Nepal, vorbitor de limba engleza, care va va transfera la hotel.



Ziua 2: Astazi parcurgeti aproximativ 4 ore (65 de kilometri) la orasul cetate de la Nuwakot. Primele ore vor fi interesante pentru voi, intrucat conditiile de drum sunt diferite de cele din Romania. Cazare peste noapte la hotel.



Ziua 3: Dupa micul dejun, dimineata devreme, veti incepe o tura de 140 km din care aproximativ 20 de kilometri vor fi parcursi pe drum accidentat. Durata întregii călătorii, pana la Bandipur se va efectua cu o viteza medie de 30-35 de kilometri pe oră, din cauza drumului de rampa si plin de serpentine.Se alege viteza astfel incat un motociclist obisnuit sa poata parcurge distanta in conditii de siguranta. Seara veti explora Bandipur Bazar si veti face o scurta plimbare pana la Thani unde vizitati Templul Majestic de Annapurna. Cazare la hotel.



Punctul F pe Harta este Everestul .Nu este inclus in tur, este un reper pentru traseul dvs



Ziua 4 : Dupa micul dejun porniti catre Pokhara, care este la 65 de kilometri de Bandipur. Cele doua ore si jumatate de calatorie cu motocicleta in cursul zilei vor fi facute pe drumuri bine asfaltate de-a lungul autostrăzii. Seara, plimbare pe malul lacului, mergeti la o bere in unul din restaurantele bune. Cazare peste noapte la hotel 3*.



Ziua 5 : In aceasta zi se da desteptrea devreme. Dupa cafeaua de dimineata, veti porni intr-o calatorie de 20 de minute in sus Sarangkot pentru a vedea rasaritul intr-un peisaj montan pitoresc. Dupa ce a petrecut aproximativ o ora la deal veti ajunge inapoi la hotel pentru micul dejun si incepe calatoria catre Chitwan, care este situat la 150 de kilometri distanta de Pokhara. Cazare hotel 3*.



Ziua 6: In aceasta zi veti fi implicati toata ziua in activitati in jungla in Chitwan National Park Royal, care acoperă 932 km patrati, din zonele joase subtropicale din interiorul Terai. Acesta este primul parc national dinNepal, stabilit în anul 1973. Recunoscand ecosistemele sale unice de importanta internationala, UNESCO a declarat acest parc national drept Patrimoniului Mondial, din cauza ecosistemelor sale unice, a florei faunei si florei variate. In aceasta zi nu vor exista plimbari cu motocicleta in program, dar puteti explora asezarile din jur si malul raului pe cont propriu. Peste noapte cazare la Chitwan hotel 3*.



Ziua 7:Dupa micul dejun ne vom indrepta spre Kathmandu, care este la 170 de kilometri de la Chitwan, care este de aproximativ 5 ore de calatorie, incluzand masa de pranz si opriri pentru fotografii la locurile semnificative de-a lungul traseului. Dupa ce ajungeti inKathmanduva puteti plimba în jurul strazilor din Thamel. Peste noapte cazare la hotel 3*.



Ziua 8: Transfer la aeroport si zburati inapoi spre casa, aducand cu dvs cu amintirile frumoase ale unei calatorii cu motocicleta clasica in Nepal.



Notă:



Costurile sunt pentru un grup format din 12-16 persoane, cazare in camera dubla.

Costul pentru FIT poate fi furnizat la cerere.

Costul pe persoană este 1260 euro / persoana, pensiune completa, cazare 3 stele dinKathmandu.

Costul per loc pentru grup mai mic pot fi discutate de la caz la caz.

Cazarea este bazata pe doi adulti in camera dubla.

Suplimentul de single este 220 euro.



Tarif pasager pe motocicleta: 1000 euro

In cazul in care unul dintre motociclisti nu poate conduce motocicleta, contra a 200 euro poate parcurge turul in postura de pasager.

Costul include:
Transfer la sosire si plecare
Toate obiectivele turistice mentionate in tur si transferuri pe motociclete pe Classic Royal en-field.
6 nopti cazare in hotel de 3 stele.
1 noapte în Nuwakot intr-un hotel standard.
taxe de intrare.
Toate mesele.
Personal de suport si intretinere.
combustibil pentru motociclete.
Vehicul de backup.
Piese de schimb si scule



Costul nu include:
taxe aeroport, bauturi, consiliere in asigurare si de orice cost suplimentar care apare din circumstante nefavorabile, cum ar fi conditii meteo, blocaj rutier, anularea zborului etc
Viza: 40 USD se achita la aeroport. De asemenea, va sunt necesare 3 fotografii tip pasaport.
Toate cheltuielile de natura personala, cum ar fi tips, donatii, bauturi, suveniruri etc bar
Asigurarea de călătorie.
*Zborul cu avionul. Agentia I explore va poate asigura la cerere rutele de zbor cele mai potrivite acestui pachet. La intocmirea pachetului am luat in considerare deplasarea cu linia aeriana, Quatar Airlines avand cea mai buna rata timp de deplasare/escale/ cost.



Asigurarea de calatorie este obligatorie, recomandam o asigurare de calatorie complexa intrucat este o vacanta activa.





Modele 350 cc and 500 cc http://www.royalenfield.com/



- excursii optionale – zbor spre Everest cu avion usor 200 euro



Informatii utile:

Altitudine: intre 900 si 1700 metri

Temperatura: 2 grade noaptea 20 in timpul zilei

Haine: echipament moto si haine usoare de calatorie, adecvate temperaturii.



Cheltuieli suplimentare: o bere costa in jur de 3-3.5 USD, o apa 30 centi, o masa suplimentara in jur de 10 USD, bacsisuri.

Despre motocicleta:

Modele 350 cc and 500 cc http://www.royalenfield.com/

- excursii optionale – zbor spre Everest cu avion usor 200 euro. Excursia trebuie achizitionara si achitata in avans, de la agentie.


Formular pentru viza se poate gasi aici: http://www.immi.gov.np/download/app1.pdf
Taxa de viza este de 40 USD pentru 30 zile si va sunt necesare 3 fotografii de pasaport. Alte informatii si recomandari privind regimul calatoriilor in Nepal gasiti ici http://www.immi.gov.np/ si http://www.mae.gov.ro


Mai multe detalii: http://www.iexplore.ro/products-page/circuite/8-zile-pe-motocicleta-in-nepal/

Pret bilet: 6000 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 4108

Eveniment postat de organizator

corina stefan

Adaugat in urma cu 4200 zile, 28 Sep. 2012

Adaugat de Corina Stefan

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 11

  • Ai ceva de zis?

    .