poze expo gastropan 2013 la exporom

Expo GastroPan 2013 la Exporom

Bucuresti , Pantelimon. Joi 11 Aprilie 2013 - Duminică 14 Aprilie 2013

Categorii: Targuri

Cel mai important eveniment autohton dedicat managerilor si specialistilor din domeniile panificatiei, cofetariei si alimentatiei publice se va desfasura in perioada 11-14 aprilie 2013, la noul centru Exporom din localitatea Pantelimon, de langa Bucuresti.

Aflati ce solutii expune si ce programe promite evenimentul. Fie vorba de paine, produse de patiserie, sandvisuri, torturi, deserturi sau preparate culinare complexe, consumatorul roman se bucura de produse din ce in ce mai hranitoare, mai gustoase si mai sanatoase. Se asigura de asta furnizorii de ingrediente, tehnologii si echipamente din intreaga lume, dar si producatorii autohtoni din domeniu, reuniti la expozitia GastroPan, cea mai importanta platforma de lansare a utlimelor tendinte din domeniile panificatiei, cofetariei si alimentatiei publice.

Desi se adreseaza in primul rand specialistilor, programul bogat in demonstratii practice si concursuri starneste atentia si atractia publicului larg. Programele de coacere a painii si a produselor de patiserie, sculptura in legume sau fructe, tehnicile de preparare a inghetatei artizanale, show-urile de gatit dinamice sau confectionarea figurinelor si a pieselor artistice din martipan, ciocolata sau zahar transforma expozitia intr-un spatiu al inovatiei si al creativitatii. La GastroPan isi vor masura talentul cei mai buni brutari, cofetari si bucatari din tara, fiind desemnate Painea, Tortul si Inghetata Anului 2013.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2397
popadriana

Adaugat in urma cu 4145 zile, 19 Dec. 2012

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

  • Ai ceva de zis?

    .