poze desperados deephouse
poze desperados deephouse poze desperados deephouse

Desperados DeepHouse

Bucuresti , Veneția. Joi 20 Septembrie 2018 20:00

Categorii: Petreceri

Numar min/max participanti: 400/400

Cea mai adâncă piscină din lume a găzduit, în premieră, o petrecere epică marca Desperados

Desperados a depășit din nou granițele experimentelor wild în petreceri, transformând, în premieră internațională, cea mai adâncă piscină din lume în ring de dans.
Desperados, împreună cu legendarul producător Elroy și DJ-ii de renume internațional, Peggy Gou și Artwork, a creat DeepHouse, o petrecere epică, la Y-40, lângă Veneția, care a adus împreună 400 de tineri din peste 10 ţări. Aceștia au participat la experiența multi-senzorială şi au dansat pe una dintre cele mai neconvenţionale scene din lume.
Piscina, adâncă de 42 de metri, 21 de metri lungime și 18 metri lăţime, conţine 4.300 de metri cubi de apă termală, menţinută în permanenţă la o temperatură de 32-34 de grade Celsius.
Experiențe multi-senzoriale la DeepHouse
SUNETE
Premiata artistă Peggy Gou și DJ-ul londonez Artwork au transformat interiorul piscinei într-o feerie de beaturi, prin intermediul unui sistem de sunet subacvatic. Inspirat de vibe-ul nebunesc și de energia participanților, Artwork a creat ”Deep Down”, o piesă exclusivă pentru DeepHouse.
EMOȚII
Desperados a lucrat cu Dr. Daniel Richardson, psiholog experimental la University College London, pentru a măsura creativitatea și starea de spirit a participanților, înainte și după DeepHouse. Studiu a demonstrat că există beneficii psihologice ale experiențelor epice: buna-dispoziție a crescut cu 27%, iar creativitatea cu 30%.
LUMINI
Pregătiţi cu echipamentul de scufundare, tinerii au pornit spre ceea ce avea să le schimbe pentru totdeauna conceptul de petrecere. Piscina a devenit loc de dans, iar petrecerea a fost susținută de sisteme complexe de lumină şi sunet, proiecţii, 3 trilioane de bule şi meduze neon, care au transformat totul într-o adevărată lume subacvatică.
3 români au dat startul petrecerii la Y-40
Carmen Grebenişan, Nadd Hu şi Alex Vang sunt românii care, timp de două zile, au simțit pe pielea lor spiritul wild al berii Desperados. Petrecere în și lângă pisicină, costume, muzică, explozie de culori și lumină – toate acestea au fost ingredientul unei petreceri pe care, cu siguranță, nu o vor uita niciodată.
„A fost o nebunie totală. Era foarte greu să decizi unde vrei să te afli: pe fundul piscinei, alături de all the crazy people, sau la suprafață, la ceea ce este, cu siguranță, cea mai tare petrecere la care am fost vreodată. Un lucru e clar: Desperados continuă să redefinească limitele experimentării pe zona de muzică și party”, povestește Alex Vang, Instagrammer.
„DeepHouse a dus conceptul de party la un alt nivel. Nu aș fi crezut niciodată că voi dansa pe fundul unei piscine, dar așa se creează cele mai tari amintiri. Voi povesti mult despre noaptea aceea”, Nadd HU, VJ.
DeepHouse este al șaselea act din campania Desperados, "Release your Inner Tequila", o serie de evenimente unice care promovează experimentele wild în muzică și petreceri. Inițiativa Desperados include Sound Stage: Watt The Frequency - prima interpretare muzicală la un sistem de sunet DIY, cu DJ KiNK, SkyFest - prima orchestra electronica cu baloane cu aer cald, Train Trax – un tren obișnuit transformat în instrument muzical; Bass Drop - o petrecere la bordul unui avion la zero gravitate, la 30000 de metri deasupra deșertului Nevada și House Party Plugged – o casă obișnuită transformată în acompaniament muzical.

Mai multe detalii: https://www.youtube.com/watch?v=Nj6215-X_9Q

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1329
evf

Adaugat in urma cu 1602 zile, 20 Sep. 2018

Adaugat de EVF

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

  • Ai ceva de zis?

    .