poze eveniment c p e c a buzau
poze eveniment c p e c a buzau poze eveniment c p e c a buzau

Eveniment C.P.E.C.A. Buzau

Buzau , Buzau. Joi 29 Iunie 2017 12:00 - Joi 29 Iunie 2017
Parcul Crang

Categorii: Alte Evenimente

Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Buzau a marcat, si anul acesta, Ziua Internationala Impotriva Consumului si Traficului Ilicit de Droguri

Duminica, 25 iunie, cu prilejul Zilei Internationale Impotriva Consumului si Traficului Ilicit de Droguri, sute de tineri si parinti care s-au aflat in Parcul Crang din Buzau, in intervalul orar 12:00 -17:00, au fost invitati sa ia parte la activitatile de prevenire a consumului de droguri desfasurate de echipele de specialisti si voluntari ai Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Buzau.

Evenimentul, realizat in parteneriat cu Centrul European pentru Integrare Socio-Economica si DSP Buzau, a avut ca obiectiv principal expunerea directa a cat mai multor adolescenti si parinti la cele mai noi informatii cu privire la riscul consumului de droguri in Romania. Astfel, reprezentantii C.P.E.C.A. Buzau, sustinuti de echipele mobile de voluntari si parteneri ai proiectului, au distribuit sute de pliante informative trecatorilor, au organizat un stand de promovare a evenimentului, au initiat dezbateri publice cu privire la uzul, abuzul si traficul de droguri si, nu in ultimul rand, au raspuns tuturor intrebarilor ce le-au fost adresate pe tema consumului de droguri.

La activitatile organizate si anul acesta de Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Buzau au raspuns cu entuziasm atat participantii care au beneficiat de actiunea de informare, cat si reprezentantii institutiilor publice.

Ziua Internationala Impotriva Consumului si Traficului Ilicit de Droguri prilejuieste in fiecare an, pe 26 iunie, la nivel national, organizarea unor activitati specifice de informare, constientizare si educare a populatiei cu privire la problematica drogurilor in Romania, sub egida Agentiei Nationala Antidrog (A.N.A.).

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati: http://www.anagov.ro/buzau/home

Mai multe detalii: http://www.anagov.ro/buzau/home

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 585
Cuvinte cheie: Centrul , antidrog , ceise , cpeca , Evenimente Buzau

Eveniment postat de organizator

streetwisepr

Adaugat in urma cu 2465 zile, 28 Iun. 2017

Adaugat de StreetwisePR

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 65

  • Ai ceva de zis?

    .