poze concert directia 5 alina

Concert Directia 5 & Alina

Buzau , Buzau. Sâmbătă 15 Decembrie 2018 21:00
The Lounge by Acquario, strada Mesteacanului, nr. 1

Categorii: Muzica si Concerte

Motto: "Orice muzică ați asculta, a noastră este diferită!" Direcția 5, una dintre cele mai iubite trupe pop-rock din muzica românească, vine în orașul tău!

În cadrul turneului național pe care îl susține în această perioadă, trupa te invită să participi la un concert sensibil și dinamic, în care vei asculta live cele mai îndrăgite, dar și cele mai noi cântece Direcția 5.

Direcția 5 a luat naștere în anul 1990, la București. În cei 28 de ani de carieră muzicală, a lansat peste 30 de discuri și sute de cântece și a colaborat cu numeroși artiști din muzica românească precum: Paula Seling, Loredana Groza, Monica Anghel, Andreea Bănică, Lidia Buble, Alina Crișan - Alinka, Nicoleta Nucă și mulți alții.

Te așteptăm la concert!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Pret bilet: 80 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 477
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Buzau
lavi

Adaugat in urma cu 1946 zile, 30 Nov. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

  • Ai ceva de zis?

    .