poze dezbraca te vreau sa ti vorbesc

Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!

Buzau , Buzau. Joi 7 Noiembrie 2019 19:00 - Joi 7 Noiembrie 2019
Bd. Nicolae Balcescu nr 38

Categorii: Spectacole si Filme

Teatrul Elisabeta prezinta la Casa de Cultura a Sindicatelor Buzau comedia “Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!” joi, 7 Noiembrie 2019, ora 19:00.

Autor: Marc Camoletti
Regie: Serban Puiu
Scenografie: Ion Molete
Tip spectacol: comedie
Durata: 1h45’ (fara pauza)
Distributie:
Bernard: Bogdan Stanoevici/Andreas Petrescu
Robert: Lucian Ghimisi
Suzette: Tania Popa
Jacqueline: Alexandra Velniciuc
Suzanne: Anca Dinicu
George: Marcelo Cobzariu

Pret Bilet: 50/60/70/80 lei

Sinopsis
“Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!” ii readuce impreuna, pe scena Teatrului Elisabeta, pe Bogdan Stanoevici/Andreas Petrescu, Tania Popa, Alexandra Velniciuc, Marcelo Cobzariu, Lucian Ghimisi, Anca Dinicu. “Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!”, avand titlul original “Don’t dress for dinner”, a fost aplaudata de-a lungul timpului in cele mai importante teatre din lume, jucata in prezent in peste 22 de tari precum SUA, Canada, Rusia, Franta, Germania, Australia, Africa de Sud.

Crezand ca sotia lui, Jacqueline, va fi plecata pe perioada weekendului, Robert, unul dintre protagonistii piesei, pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne. Angajeaza o bucatareasa iscusita sa le prepare bucate alese si drept alibiul perfect, il invita si pe amicul sau Bernard. Marea sa dezamagire vine in momentul in care afla ca sotia lui, se hotaraste sa ramana acasa. Se dovedeste ca si ea la randul ei traieste o intensa poveste de amor cu nimeni altul decat ”alibiul”, adica Bernard. Cu toate rasturnarile de situatie si quiproquo-urile, piesa ajunge sa aiba mai multe intorsaturi decat un tirbuson. Evident ca in acest ritm ametitor, se alege praful de planul initial al lui Robert. Care este solutia iesirii din aceasta situatie imposibila, va trebui sa aflam cu totii la fata locului.

Regia este semnata de Serban Puiu, regizorul productiilor exclusive ale Teatrului Elisabeta (“Boeing Boeing”, “Incurcatura la nivel inalt”, “ Las’ca stim noi!”, “Inca nu, dar o sa fie…”, “Vassa Jeleznova”, “Capcana pentru un barbat casatorit”), scenografia de Ion Molete iar costumele de Tania Popa.

Mai multe detalii: https://teatrulelisabeta.ro/js_events/dezbraca-te-vreau-sa-ti-vorbesc-9/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 409
Cuvinte cheie: Buzau

Eveniment postat de organizator

otilia ioana

Adaugat in urma cu 1245 zile, 11 Iul. 2019

Adaugat de Restaurant Elisabeta

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 723

  • Ai ceva de zis?

    .