poze scoala de vara a tgst la garana

Şcoala de vară a TGST la Gărâna

Caras-Severin , Gărâna. Marţi 17 August 2010 12:00 - Luni 30 August 2010

Categorii: Alte Evenimente

Şcoala de vară a TGST la Gărâna

A doua ediţie a Şcolii de vară a Teatrului German de Stat Timişoara (TGST) are loc în acest an în perioada 16 - 30 august, din nou la Gărâna. Coordonarea ediţiei din acest an este preluată de Thomas Buts, de la Folkwang Hochschule din Essen. Acesta este susţinut de trei coordonatori de workshopuri de la Columbia University din New York, cei care l-au susţinut şi pe coordonatorul ediţiei trecute a şcolii de vară, Nikolaus Wolcz.

Thomas Buts este profesor de vorbire scenică şi dicţie la Folkwang Hochschule. Înainte de aceasta a avut un mandat de profesor la Facultatea de Muzică şi Teatru din Hannovra şi la Folkwang Hochschule, filiala Bochum. Până în 2004 a fost coordonator Grundy UFA în Köln unde s-a îngrijit şi de producţia serialului televizat Verbotene Liebe. Thomas Buts a condus un centru pentru terapia vorbirii şi voce la Berlin. A pregătit actori de la mai multe teatre din Germania, precum în Hildesheim, Berlin, dar şi în Viena, Cracovia ş.a. În momentul de faţă trăieşte în Berlin.

La Şcoala de vară participă atât actori ai TGST cât şi studenţi ai secţiei de Actorie în limba germană a Facultăţii de Muzică din Timişoara.

Şcoala de vară este susţinută de Institutul pentru Relaţii Externe din Stuttgart şi de Consiliul Local Timişoara.

Mai multe detalii: http://www.teatrulgerman.ro/home.html?no_cache=1

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1116
andrei

Adaugat in urma cu 5000 zile, 17 Aug. 2010

Adaugat de rossi2010

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3582

  • Cum a fost?
    sandu
    unika   23 Aug. 2010, 11:37:10

    Participarea este restrictionata de conditiile de a fi actor al TGST cât şi student al secţiei de Actorie în limba germană a Facultăţii de Muzică din Timişoara? Doar atat...ceilalti interesati nu pot veni, banuiesc.


    .