poze banaterra se prezinta

Banaterra se prezintă

Caras-Severin , Resita. Marţi 23 Noiembrie 2010 17:00
Libraria Semn de carte str. Libertatii 13

Categorii: Alte Evenimente

Pprezentarea Proiectului Banaterra- Enciclopedia Banatului

Marţi 23 noiembrie 2010 ora 17, Metarsis are bucuria găzduirii la libraria Semn de Carte din Reşiţa a unei noi manifestari de prezentare a Proiectului Banaterra- Enciclopedia Banatului, în prezenţa iniţiatorului şi coordonatorului acestui proiect Dusan Baiski si a coordonatorului pentru Caraş-Severin Gheorghe Popoviciu. Fiind singura enciclopedie multimedia, cu conţinut de text, imagini, fişiere audio şi video, cu scopul declarat de a promova Banatul multietnic şi multicultural în ţara şi strainatate, prezentarea va fi susţinută de videoproiecţie on-line.
Banaterra- Enciclopedia Banatului a fost apreciat ca fiind cel mai bun portal de e-Content în platforma e-Government în România – 2007 şi nominalizat pentru conţinut şi creativitate la World Summit Award.
Cei prezenti se vor putea bucura de întalnirea cu creaţia în grai bănăţean a poetului din Ocna de Fier Gheorghiţă Brebenar.

Eveniment recomandat de Direcţia judeţeană pentru Cultură şi Patrimoniu Naţional Caraş-Severin şi Centrul Judeţean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Tradiţionale Caraş-Severin
Eveniment susţinut şi promovat de Studioul Regional Radio Reşiţa

Mai multe detalii: http://www.semndecarte.metarsis.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 718
Cuvinte cheie: Resita

Eveniment postat de organizator

semn de carte

Adaugat in urma cu 4897 zile, 22 Nov. 2010

Adaugat de semndecarte

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12

  • Ai ceva de zis?

    .