poze campanie umnaitara omenia ne scoate la liman resita

Campanie umnaitara:"Omenia ne scoate la liman" - Resita

Caras-Severin , Resita. Marţi 27 Iulie 2010 12:00 - Duminică 1 August 2010

Categorii: Alte Evenimente

Campanie umnaitara:"Omenia ne scoate la liman"

Românii au nevoie de români! Cei care au fost loviți de inundații au pierdut aproape tot. Acolo unde apele au înecat vise, Radioul public romanesc, este alături de oamenii care nu trebuie sa își piardă și speranța. În fața dezastrului, Radio România susținut de Radio Reșita, își cheamă angajații dar și ascultătorii la solidaritate peste ape și îi îndeamnă ca, în limita posibilităților, să doneze bani, alimente sau bunuri de consum, ce urmează a fi redistribuite victimelor din zonele inundate.
Pentru donații în lei, Radio România a deschis contul RO95RNCB0072020805170002, la BCR – SECTOR 1.

Orice ajutor cît de mic din partea celor care pot contribui, este binevenit. In locurile special amenajate, în centrele de colectare, pot fi depuse alimente neperisabile, materiale de construcții sau alte produse care pot ajuta familii aflate în nevoi. La iniţiativa reprezentanţilor administraţiei publice locale, în principalele centre urbane din Caraş-Severin, au fost deschise puncte de colectare. La Reşiţa, cortul amplasat în faţa hotelului Semenic a fost deja umplut, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă preluând coletele pe care mai mulţi cetăţeni le-au donat. După trierea produselor: alimente, saltele, pături şi îmbrăcăminte şi în funcţie de decizia luată la nivel de judeţ, acestea vor fi transportate către zonele sinistrate.
Aici pe site, în fiecare zi sunt postate noi informaţii privind campania în care se implică şi Studioul Regional Radio-Reşiţa. Urmărim situaţia zonelor calamitate în integralitatea lor, fără a ne opri la sud-estul judeţului Caraş-Severin, acolo unde sunt persoane sinistrate în urma furiei apelor. Suntem solidari cu românii transilvăneni, hunedoreni, cu cei din Moldova de Nord şi de Sud, românii afectaţi de ieşirea Dunării din matcă.

Mai multe detalii: http://www.radio-resita.ro/

Comenteaza pe Facebook
andrei

Adaugat in urma cu 4994 zile, 26 Iul. 2010

Adaugat de rossi2010

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3582

  • Ai ceva de zis?

    .