poze house de calitate la pontonul de la valiug in 7 8 august

House de calitate la pontonul de la Valiug in 7-8 august

Caras-Severin , Resita. Vineri 7 August 2009 19:00
Valiug

Categorii: Muzica si Concerte , Cluburi si Discoteci , Festivaluri

House de calitate la pontonul de la Valiug

"Este un eveniment cu care vrem sa scoatem lumea din monotonia orasului. Le dam o sansa si celor de la lok records sa se afirme si sa isi promoveze muzica. Am ales sa facem aceasta a doua sesiune particulara la Valiug fiindca acolo este singura "statiune" , care este destul de aproape de Timisoara. Are toate conditiile, de la cazare la mancare, sunet, locatia arata foarte bine iar o parte este pe apa", ne-a declarat DJ Nazo, unul din organizatorii acestui eveniment derulat sub sigla Private Sessions.

rima seara a evenimentului este dedicata nou infiintatului netlabel timisorean LOK Records, al carui "parinti" sunt trei DJ si producatori locali de muzica electronica: Lucky Luciano, DJ Kalman si Ovijay.
Cea de-a doua seara ii are ca invitati pe Elless, Nazo si germanul DJ Sandrino. Acesta din urma a devenit cunoscut în anul 2003 odata cu rezidenta sa la clubul Butan din Germania. La începutul anului 2006 a fost ales de catre de D- Nox pentru a fi DJ-ul label-ului Sprout, iar un an mai târziu a format proiectul SATelite. Printre colaborarile sale se numara si celew realizate în cadrul altui proiect Lemon Popsicle, care se concentreaza asupra deephouse si în care alaturi de el mai figureaza Wollion si Adrian.

intrare 10 RON pentru perioada 7-8 august


sursa:***www.agenda.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1322
Cuvinte cheie: Concert , Restita , Valiug , august , house , Evenimente Resita
gabriel lup

Adaugat in urma cu 4013 zile, 16 Iul. 2009

Adaugat de darude1979

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3547

  • Ai ceva de zis?

    .