poze curs de initiere in sistemul reiki usui

Curs de initiere in sistemul Reiki Usui

Cluj , Cluj-Napoca. Sâmbătă 23 Octombrie 2010 - Sâmbătă 23 Octombrie 2010

Categorii: Alte Evenimente

curs de initiere Reiki Usui - Gradul I si II

Cursurile de initiere in Gradul I si II a sistemului Reiki Usui vor avea loc pe data de 23 octombriesi vor fi sustinute de Doamna maestru profesor Reiki Elisabeta Vultur.

In aceste cursuri de initiere in gradul I si II veti invata notiunile de baza a sistemului Reiki si aplicarea principiilor acestuia in viata de zi cu zi, notiuni de auto-vindecare si purificare, veti invata pozitiile mainilor pentru autotratment dar si pentru tratamentul altor persoane. La sfarsitul acestui curs va veti insusi tehnici de auto-echilibru, armonizare cu cei din jur, cu natura si cu întreg universul.

De fapt ce este REIKI? Este un sistem de evolutie spirituala prin care omul poate accesa sursa universala de energie.Aceasta energie este cunoscuta in toate religiile, peste tot in lume.Chinezii au chi-ul, hindusii prana, iar in crestinism Lumina (Duhul Sfant).
Reiki a existat dintotdeauna ,dar in timp s-a pierdut.A fost readus pe Pamant de Mikao Usui, considerat fondatorul acestui sistem, in 1922, dupa 21 de zile de meditatie pe muntele Kurama.
Accesul la aceasta energie Reiki, se obtine prin initieri, care se fac de catre un Maestru.Aceste initieri deschid niste canale energetice prin care se poate accesa energia.
Reiki nu este un cult, nu este dogma, nu este o religie, de aceea poate fi practicat de oricine doreste sa mearga pe aceasta cale.Reiki nu tine seama de sex, varsta, pregatire,nationalitate, sau convingeri religioase sau filozofice.Pentru a putea practica Reiki nu trebuie decat dorinta de evolutie si de schimbare.
Reiki se poate practica doar in urma unui curs (seminar) unde are loc initierea (acordajul) si explicarea tehnicilor de lucru.
Pentru mai multe informatii va rugam sunati la tel: 0755919195 sau pe email la reikicluj@yahoo.com.


Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 957

Eveniment postat de organizator

elisabeta vultur

Adaugat in urma cu 4915 zile, 13 Oct. 2010

Adaugat de reikicluj

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .