poze invita ie la audierea publica lider si proiect pentru cluj

Invitație la Audierea publică - ”Lider si Proiect pentru Cluj”

Cluj , Cluj-Napoca. Joi 26 Aprilie 2012 11:00 - Joi 26 Aprilie 2012
Aula Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA), str. Teodor Mihali, nr. 58-60

Categorii: Alte Evenimente

Audierea publică este al cincilea eveniment ce face parte dintr-un ciclu de consultări publice pe tema „Costul şi Calitatea vieții în municipiul Cluj-Napoca”.

La audierea publică vor participa și candidații la funcția de primar, consilieri locali, consilieri judeţeni, pentru alegerile locale din 2012, reprezentanți mass-media, politicieni și reprezentanți ai diverselor grupuri de interese legitime.

Comisia de Experţi este formată din: Vasile Dâncu – prof. univ. dr. în cadrul Universităţii Bucureşti şi Universităţii Babeş – Bolyai, Ioan Lumperdean – prof. univ. dr. la Facultatea de Ştiinţe Eeconomice şi Gestiunea Afacerilor, UBB, Ana Luduşan – dr. în sociologie, preşedinte LADO (filiala Cluj), Ilie Călian – redactor şef la Ziarul Făclia şi Florin Şomodi – membru Junior Chamber International, Cluj-Napoca.

Vă invităm să vă exprimaţi în scris punctul de vedere cu privire la tema de mai sus, oferind răspunsuri la cel puţin una din întrebările din motivaţie, care se găseşte ataşată la acest e-mail. Depoziţia trebuie să fie însoţită de formularul de participare în care veţi specifica dacă doriţi să o susţineţi verbal în cadrul audierii publice. Depoziţia nu poate depăşi două pagini şi trebuie susţinută în maxim trei minute.

Vă rugăm să trimiteţi depoziţiile la adresa lobbypentrucluj@gmail.com până la data de 24 aprilie 2012. Ataşate găsiţi următoarele documente: motivaţia, regulamentul de organizare a audierii, regulile de redactare a depoziţiilor, bibliografia şi formularul de înscriere.

Mai multe informaţii se găsesc pe www.lobbypentrucluj.ro

Parteneri în organizarea acestui eveniment sunt: Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, Consiliul Civic Local, Fundaţia Raţiu Pentru Democraţie şi „Acţionăm Responsabil!” Reţeaua Socială RSC

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 603
gabriela

Adaugat in urma cu 4382 zile, 21 Apr. 2012

Adaugat de gabrielarostas

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 809

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .