poze tabara internationala de psihosexologie 21 26 sept 2009

Tabara internationala de psihosexologie (21-26 sept 2009)

Cluj , Cluj-Napoca. Luni 21 Septembrie 2009

Categorii: Alte Evenimente

Participantii sunt invitati sa impartaseasca din propria experienta clinica si sa se implice activ in cursurile teoretice si aplicatiile practice

Tabara va fi condusa de:
- prof.dr. Peter J.Hawkins
- lect.univ.dr. Jeno Laszlo Vargha
- as.univ.drd. Krisztina Gabriella Szabo

In cadrul workshop-ului se vor explora valorile si comportamentele privitor la sexualitate prin aplicatii practice si cursuri teoretice in cadrul grupului, precum si prin demonstratii si co-counselling. Se vor face legaturi atat cu fundamentele teoretice cat si cu cercetarea stiintifica, mai ales cu lucrarile lui Wilhelm Reich si ale lui John Heron. Workshop-ul este relevant atat pentru dezvoltarea personala cat si pentru practica psihoterapiei, cuprinzand printre altele aspecte sociale, culturale si politice.

Aplicatiile practice vor include: meditatia dinamica, dansul, lucrul cu visele, transa, regresie psihodinamica, elemente de somatoanaliza, clarificarea valorilor. Vor fi discutate aspecte importante ale psihosexologiei, cum sunt traumele sexuale, pornografia, prostitutia, preferintele sexuale, dependenta de sex, interventiile chirurgicale, etc.

Taxa de participare:
1. Fara cazare si masa: 999 RON - include participarea la cursuri si aplicatiile practice, materiale de curs si pauze de cafea.
2. Cu cazare si masa incluse: 1584 RON - include participarea la cursurile si aplicatiile practice din cadrul taberei, materiale de curs, cazare 5 nopti, 3 mese/ zi, pauze de cafea.
3. Fara cazare, cu masa inclusa (pranz si cina): 1234 RON - include participarea la cursurile si aplicatiile practice din cadrul taberei, materiale de curs, pranz si cina, pauze de cafea.
4. Fara cazare, cu masa de pranz inclusa: 1129 RON - include participarea la cursurile si aplicatiile practice din cadrul taberei, materiale de curs, masa de pranz, pauze de cafea.

Data limita de achitare a taxei de participare: 10 sept 2009

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 721
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
ale

Adaugat in urma cu 4896 zile, 08 Sep. 2009

Adaugat de aLe

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 775

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert extraordinar original enigma voices

Concert extraordinar ORIGINAL ENIGMA VOICES

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 17 Iunie 2023
concert queen rock opera tribute

Concert QUEEN ROCK OPERA TRIBUTE

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 9 Martie 2023
crazy for you editia a iv a

Crazy for you editia a IV-a

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 4 Februarie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .