poze tabere de vara la scoala internationala cluj

Tabere de vara la Scoala Internationala Cluj

Cluj , Cluj-Napoca. Luni 27 Iunie 2011 09:00 - Vineri 12 August 2011
Campusul din cartierul Gheorgheni

Categorii: Alte Evenimente

O oportunitate deosebita pentru copii de a se bucura de vacanta de vara si in acelasi timp de a-si face noi prieteni, de a explora natura, de a-si insusi deprinderi si abillitati noi, de a invata intr-un mod distractiv

Activitatile sunt coordonate de animatori Adventure Camps, iar fiecare zi de tabara aduce cu ea o noua provocare: cautare de comori, “land art”-crearea unui colaj folosind materiale din natura; concursul micilor bucatari, in care copiii sunt provocati sa isi prepare singuri sandwichuri originale; tir cu arcul; experimente pentru a intelege cum functioneaza lucrurile; pictura pe pietre, linguri sau farfurii de lemn; activitati de explorare si lectii de protejare a naturii.

Copiii se pot inscrie pentru un modul saptamanal sau pentru mai multe, iar cei care se inscriu impreuna cu prieteni sau frati primesc un discount de 10% din pretul programului pe o saptamana. Taxa de 295 de lei pe saptamana include si masa de pranz, pregatita in bucataria Scolii Internationale Cluj.

Activitatile sunt astfel concepute incat sa permita copiilor sa se bucure de natura si sa petreaca, daca vremea permite, cat mai mult timp in aer liber, facand miscare. Majoritatea jocurilor sunt jocuri de echipa care vor stimula atat capacitatile de organizare ale intregului grup, cat si formarea participantilor ca lideri adevarati.

La toate acestea se adauga jocuri si concursuri avand ca tema respectul fata de mediu, protejarea si conservarea naturii, comportamentul pro-ecomontan. Distractia, dezvoltarea increderii in sine, asumarea responsabilitatilor sunt si ele cuvinte cheie care descriu activitatile si jocurile realizate pentru toti participantii la tabere. Pentru zilele ploioase coordonatorii au pregatit activitati antrenante si creative pentru interior.

Scoala Internationala Cluj va oferi, incepand cu luna iulie si tabere saptamanale la Baisoara, pentru copii cu varste intre 6-16 ani. Siguranta copiilor, dar si voia buna vor fi de asemenea asigurate de animatori Adventure Camps, animatori acreditati CNFPA pentru centre de vacanta.

In primele doua saptamani din luna iulie, copiii care se vor inscrie in taberele de la Baisoara se vor bucura si de prezenta unui grup de voluntari sositi special din Belgia pentru a sustine programele de vara ale Scolii Internationale Cluj, avand o experienta indelungata in organizarea de tabere pentru copii.

Inscrierile se pot face la prof. Birtar Diana, director After School, la telefon 0744879340. Pentru informatii detailate privind taberele de zi organizate in campusul din cartierul Gheorgheni sau taberele de la Baisoara, vizitati site-ul Scolii Internationale Cluj. www.scoalainternationala.ro

Mai multe detalii: http://www.citynews.ro/cluj/distractie-18/tabere-de-vara-la-scoala-internationala-cluj-123127/

Comenteaza pe Facebook
monica

Adaugat in urma cu 4688 zile, 20 Iun. 2011

Adaugat de monik

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5142

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .