poze desolat night

Desolat Night

Cluj , Cluj-Napoca. Vineri 16 Septembrie 2011 23:00 - Sâmbătă 17 Septembrie 2011
Berariei 6

Categorii: Cluburi si Discoteci , Petreceri

Numar min/max participanti: 500/1200

Loco Dice / Livio & Roby / K.D.Chriss

Atat Dj cat si producator, Loco Dice a scos productii la cele mai importante labeluri, amintind aici M_nus, Cadenza, Ovum, Four Twenty sau Cocoon. Loco Dice este unul dintre Dj-ii importanti ai momentului care isi revendica locul de la pupitru, cel putin o data pe an, pentru o petrecere memorabila. Este un Dj care stie sa socializeze cu publicul, sa combine diferite stiluri si stari si sa te faca sa intelegi altfel sensurile cuvintelor “loco” sau “wild”.Dupa 6 ani Loco Dice a revenit cu doua noi single-uri abstracte la celebrul label M_nus. Piesele se intituleaza Knibbie Never Comes Alone si Loose Hooks, au fost lansate vara aceasta avand un succes enorm.

Loco Dice despre Club Midi : “It’s always great to see passion invested in the club from the staff and the crowd – which makes you feel really good at the time being there and motivates you to do your best. The crowd knows how to party but the crowd also knows the music – and when the mixture is right, Midi nights are definitely one of the best I’ve experienced."

Livio & Roby surprind printr-o ascensiune remarcabila pe piata internationala a muzicii electronice. Ca producatori au lansat piese la label-uri celebre din lume, cum ar fi Viva Music, Cecille sau Desolat, ei fiind angajati, alaturi de George G in proiecte muzicale ca Monochrome sau Premiesku. Alaturi de conationalii lor Raresh, Pedro si Rhadoo, cuplul Livio si Roby este cu siguranta cel mai activ duo din Romania, avand agenda incarcata cu gig-uri internationale in fiecare weekend. Livio & Roby impreuna cu George G au fost inclusi in playlist-ul lui Richie Hawtin si prezenti pe tracklist-ul compilatiei “Green & Blue” mixata de catre Onur Ozer si Tobi Neumann la casa de discuri a lui Sven Vath, Cocoon Recordings.Vara aceasta au mixat la fabuloasa petrecere Vagabundos @ Ushuaia unde au fost invitatii speciali a lui Luciano. Ei sunt reprezentati international de catre agentia Artist Alife.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/event.php?eid=167677053312612

Pret bilet: 20 / 40

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 427
Cuvinte cheie: midi , Evenimente Cluj-Napoca

Eveniment postat de organizator

club midi

Adaugat in urma cu 3081 zile, 12 Sep. 2011

Adaugat de clubmidi

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 313

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
leprous pitfalls tour at form space

Leprous / Pitfalls Tour at /FORM SPACE

Cluj, Cluj-Napoca. Marţi 18 Februarie 2020
revelion 2020 pentru persoane singure

REVELION 2020 - pentru PERSOANE SINGURE

Cluj, Cluj-Napoca. 31 Dec 2020 - 1 Ian 2021
agile mammoths games la casa de agile

Agile Mammoths Games - La Casa de Agile

Cluj, Cluj-Napoca. 12 Mar 2020 - 12 Mar 2020
matador

Matador

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 21 Februarie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .