poze transilvania demo day 360 showcase
poze transilvania demo day 360 showcase

Transilvania Demo Day 360° Showcase

Cluj , Cluj-Napoca. Luni 14 Decembrie 2015 17:30 - Luni 14 Decembrie 2015
Henri Barbusse 44-46

Categorii: Conferinte si Seminarii , Expozitii si Lansari de carte , Jocuri si Concursuri

Numar min/max participanti: 0/200

Transilvania Demo Day 360° Showcase - aduce cele mai promitatoare IMM-uri tehnologice din regiune in fata investitorilor

Cea de-a treia editie a evenimentului anual Transilvania Demo Day va avea loc pe data de 14 decembrie 2015, la Cluj Business Center. Centrul de antreprenoriat Startup Transilvania impreuna cu acceleratorul de afaceri www.SprintPoint.ro si reteaua Business Angels Romania organizeaza acest eveniment pentru a promova investitiile in startup-urile technologice si inovative din regiunea Transilvaniei.

IMM-uri, echipe de antreprenori creativi, departamente de cercetare si spin-off-uri tehnologice din cadrul companiilor locale isi vor prezenta afacerile in fata investitorilor, presei si a comunitatii. Selectionarea acestora este conditionata de prezentarea unui model de afaceri pragmatic si a elementelor de inovatie si noutate pe care le aduc in industriile globale vizate.

Prezentarile antreprenorilor vor fi in centrul atentiei, analizei si feedback-ului panelului de mentori si investitori prezenti la eveniment. Fiecare echipa va avea la dispozitie 180 secunde pentru a-si prezenta ideea de afacere si demo-ul produsului sau a prototipului pe care l-au dezvoltat. Ulterior, acestia vor mai avea la dispozitie inca 180 secunde pentru intrebari de detaliu si feedback din partea audientei formate din antreprenori, potentiali clienti si investitori. Cea mai buna prezentare va fi desemnata de panelul de mentori & investitori si premiata cu nu mai putin de 500 € pentru efortul lor.

Termenul limita de aplicare pentru ultimele 3 locuri disponibile este de 11 decembrie 2015, pana la ora 14:00 aici http://startuptransilvania.ro/demo-day/.

Detalii la telefon +4(0)753 461 740.

Printre initiativele antreprenoriale se numara si cele cinci startup-uri locale ce au luat nastere in urma programului de pre-accelerare SprintPoint realizat in vara acestui an. Aceste IMM-uri se afla in diferite stadii de dezvoltare, de la cresterea bazei de clienti, la pregatirea produselor pentru lansarea in piete internationale, unele dintre ele avand deja atrase prima runda de investitii.

Din juriu vor face parte investitorii:

Voicu Oprean-CEO AROBS
Bogdan Herea-CEO Pitech Plus
Erik Barna-CEO Life is Hard
Philipp Kandal-Country Manager & VP Technology Telenav
Andrei Tabarcea-Business Angels Romania

Evenimentul se va concluziona cu o sesiune de networking si discutii deschise intre antreprenori si investitori, precum si companiile interesate de investitii si joint-ventures.

Accesul la eveniment este gratuit dar se face pe baza inscrierii prealabile pe site-ul centrului de antreprenoriat aici: http://startuptransilvania.ro/demo-day/ .

Editia 3 a acestui eveniment reuneste si o serie de sponsori preocupati de inovare si dezvoltarea antreprenoriatului in Cluj si in regiune precum:

AROBS, Groupama, Life is Hard, Banca Transilvania, Pitech+Plus, Ernst&Young Romania, Casa de Avocatura Laurentiu, Laurentiu si Asociatii, Imprezzio Global.

Parteneri: Business Angels Romania, ARIES Transilvania, Techsylvania, 150sec.com, Today Software Magazine, Cluj Innovation City

Persoana de contact: Tudor Pasc - mobil +4(0)753 461 740

Mai multe detalii: http://startuptransilvania.ro/demo-day/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 887

Eveniment postat de organizator

startup transilvania

Adaugat in urma cu 3053 zile, 10 Dec. 2015

Adaugat de Startup Transilvania

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .