poze expozitia nationala de constructii si instalatii camex cluj 2011 si forumul construct week

Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX Cluj 2011 si Forumul Construct Week

Cluj , Cluj-Napoca. Miercuri 14 Septembrie 2011 - Sâmbătă 17 Septembrie 2011

Categorii: Conferinte si Seminarii , Expozitii si Lansari de carte

Editia a IV-a

Un constructopolis extins pe 153.754 ha, Clujul s-a situat in ultimii ani in topul marilor orase cu investitii importante in domeniul constructiilor. La Cluj, oras in plina dezvoltare, continua sa se construiasca de la proiecte de mici dimensiuni la ample ansambluri rezidentiale.

In septembrie 2011, are loc cea de-a patra editie a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX, cu participarea expozantilor atat din tara, cat si din strainatate, care vor stabili tendintele in materie de constructii si vor face, la final de an, un bilant al industriei.

La fel ca in 2010, expozitia din 2011 de la Cluj-Napoca va fi completata de Forumul Regional in Constructii Construct Week. Conferintele de specialitate din cadrul Forumului vor reuni specialisti din domeniul constructiilor, arhitecti, urbanisti, reprezentanti ai asociatiilor profesionale si patronatelor din constructii din Romania, precum si ai autoritatilor locale si centrale.

Expozitia CAMEX de la Cluj-Napoca, alaturi de Forumul Construct Week, este un prilej deosebit pentru companiile din industria constructiilor pentru a interactiona cu specialistii si publicul larg din centrul si nord-vestul tarii.

Cluj-Napoca, cel mai important centru economic din Transilvania, reuseste sa atraga cele mai importante investitii din tara si din strainatate. Judetul Cluj detine 36% din lucrarile din Regiunea Nord-Vest si 5,8% din cele efectuate in Romania. Multe dintre afacerile de anvergura nationala se desfasoara in Cluj-Napoca, oras privilegiat ca asezare geografica, situat pe locul al doilea in Romania ca potential de polarizare economica. Ambasada Americana din Bucuresti a acordat Clujului titlul de "Oras de 5 stele", pentru simplificarea procedurilor birocratice din administratia locala.

Cluj-Napoca detine cateva atuuri economice care il disting de celelalte orase din tara: sector bancar bine dezvoltat, numarul mare de IMM-uri active, parcuri industriale in dezvoltare, volum mare de investitii, forta de munca calificata, capacitate crescuta in domenii economice de inalta tehnologie, o comunitate de afaceri dinamica si motivata.

Mai multe detalii: http://www.camex.ro/camex_1/Cluj-Napoca--14-9-2011

Comenteaza pe Facebook
monica

Adaugat in urma cu 4737 zile, 02 Mai. 2011

Adaugat de monik

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5142

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .