poze workshop stanboyz in cluj napoca

Workshop Stanboyz in Cluj Napoca

Cluj , Cluj-Napoca. Sâmbătă 12 Aprilie 2014

Categorii: Conferinte si Seminarii , Muzica si Concerte , Spectacole si Filme

Dansatorii oficiali ai Alexandrei Stan intra in turneu.

Cei patru membrii ai echipei artistei vor avea in luna aprilie workshop-uri de dans in tara (Cluj, Constanta, Buzau) si in Republica Moldova (Chisinau).

STANBOYZ este un proiect fondat de catre Emil Rengle si sustinut de catre Alexandra Stan. Scopul este punerea in valoare a dansatorilor profesionisti, oferirea sansei de a face parte din show-uri de pe marile scene ale lumii alaturi de cei mai importanti artisti ai momentului.

Workshop-urile vor fi sustinute de Emil Rengle si Mircea Palamari. Acesta din urma este campion la numeroase concursuri de Hip-Hop si va fi cel care va deschide primul class din cadrul Turneului StanBoyz. Mircea Palamari pregateste o coregrafie ce va dezvolta tehnica, rapiditatea in miscari si stilul in voga al curentului Hip Hop.

Emil Rengle va aduce in sala atmosfera de spectacol de pe marile scene ale lumii. Sala de curs va fi cuprinsa de lumini, costume si scenografie. Cursantii vor avea ocazia sa faca parte din show-urile pregatite de StanBoyz, sa danseze alaturi de ei coregrafiile pregatite special pentru Alexandra Stan.

De asemenea, membrii trupei StanBoyz vor prezenta si cateva din show-urile lor. intreg workshop-ul va fi un adevarat spectacol. Participantii la acest eveniment vor avea ocazia de a trai experiente noi, alaturi de cei mai in voga dansatori romani ai momentului.

Workshopul din Cluj va avea si un invitat special, Madalin Farc, coregraf in cadrul scolii de Dans Giant Studio, din Elvetia. MaDaLIN FARC este un bine cunoscut coregraf si dansator al industriei hip-hop din Europa, membru al faimoasei comunitati RICH BOYZ si fondatorul proiectului Just So Dope Dance Community. Madalin locuieste in Elvetia si este coregraf in cadrul scolii de dans GiantStudio Switzerland.

MIRCEA PALAMARI este finalist al emisiunii “Romanii au talent” si asistent coregraf al celor mai bine cotati artisti din Romania. A participat la numeroase concursuri si tabere de dans, ultima sa aparitie fiind in cadrul Urban Dance Camp Romania, alaturi de trupa StanBoyz si Alexandra Stan.

EMIL RENGLE este cel mai in voga dansator si coregraf al momentului, fiind si cel mai solicitat Director Artistic de catre vedetele din industria muzicala. Turneul “The Power to be Successful”, sustinut in iunie 2013 de catre Emil Rengle, a fost un real spectacol. Acesta a reusit sa inglobeze arta dansului, creativitatea, muzica live si experientele de pe marile scene ale lumii si sa transforme ideea de workshop intr-o experienta cu totul inedita.

Evenimentul va avea loc la Transilvania Dance Center din Cluj Napoca

Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3666 zile, 11 Apr. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .