poze akademics millennial masterminds

Akademics: Millennial Masterminds

Cluj , Cluj-Napoca. Vineri 5 Mai 2017 10:00
The Office, b-dul. 21 Decembrie 1989

Categorii: Conferinte si Seminarii

Akademics: Millennial Masterminds

Asociația Studenților Economiști din România (ASER) dă startul primei ediții a proiectului Akademics. Studenții clujeni vor avea astfel oportunitatea de a participa la workshopuri, traininguri și vizite în companii, cu scopul de a se autocunoaște și de a conștientiza ce carieră li se potrivește.

ASER, comunitatea de tineri care de 19 ani cred că prin pasiune pot schimba mediul în care trăiesc, vine în atenția studenților cu un proiect care are ca scop să ofere o experiență de învățare și orientare în carieră cât mai personală și originală. Adresat celor dornici de autodepâșire, Akademics ajută la descoperirea abilităților și punerea lor în valoare, lărgind orizonturi și aducând la suprafața calități. Proiectul este înrădăcinat în actualitate este dedicat întocmai generației de millennial masterminds.

Dacă ești un spirit liber, care adora să își lase imaginația să curgă peste tot in jurul lui, o persoana fermă, sau pur și simplu îți plac oamenii și vrei să îți dezvolți calitâțile de comunicare, echipa Akademics, te aduce față în față cu o gamă largă de domenii din aria de business, precum: Marketing, Vânzări sau Resurse Umane.

Descoperă-ți interesele într-un mediu interactiv prin teste, jocuri și întâlniri one to one in perioada de autocunoaștere a proiectului. Pregătește-te apoi pentru vizitele la companiile partenere din cadrul etapei de Open Days, urmate de workshop-uri și training-uri oferite de acestea. Pentru ca experiența sa fie si mai benefică, ultima etapă vine cu momente de reflectare și cu un jurnal de carieră care te va ajuta să evaluezi tot ceea ce ai învățat pe parcursul acestei experiențe, dar și să îți setezi obiective de viitor în dobândirea unei cariere potrivite.
Toate aceste etape vor fi derulate pe parcursul a doua săptămâni, între 12 – 26 mai și constau în prealabil în completarea formularului de inscriere până pe data de 5 mai, ora 23:59 și a unui interviu. Aceasta este etapa în care echipa Akademics va avea bucuria să te cunuască mai bine și să te integreze mai departe!

Mai multe detalii: http://www.ilikecluj.ro/5-mai-akademics-millennial-masterminds/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1070
ilkecluj

Adaugat in urma cu 2543 zile, 04 Mai. 2017

Adaugat de ILikeCluj

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 947

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .