poze conferin a cum ii pregatim pe copii sa aiba succes in via a

Conferința “Cum îi pregătim pe copii să aibă succes în viață”

Cluj , Cluj-Napoca. Marţi 24 Mai 2016 17:30 - Marţi 24 Mai 2016
Hotel Central, Victor Babes, Nr. 13

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 50/100

Fiecare părinte își dorește să își vadă copilul reușind în viață, în profesia aleasă, alături de partenerul de viață ales. Fiecare părinte își dorește să își vadă copilul fericit, dar din prea multa iubire, putem face mari greșeli. O stimă de sine stabilă, o imagine de sine realistă, o bună încredere în sine sunt elemente-cheie pentru succesul copiilor noștri. Caracterul și conduita definesc personalitatea și pot fi modelate prin educație.

Dezvoltarea copilului presupune parcurgerea unor stadii diferite, fiecare cu specificul sau. Asemenea copilului, părintele evoluează de la lună la lună si de la an la an, în funcție de vârsta copilului, dar si în functie de vârsta sa și de sarcinile developmentale specifice etapei respective. Atunci când nu cunoaștem care este specificul etapei de dezvoltare a copilului și nu înțelegem ce se cuvine să facem și ce nu se cuvine să facem ca părinte, ce asteptări putem avea în mod realist din partea copilului, riscăm să ajungem la conflicte și crize care se vor reflecta în mod negativ în relația noastră cu copilul si în dezvoltarea acestuia. Simpla înțelegere a acestor etape de dezvoltare ne poate ajuta să ne eliberăm de suferința și să construim relații mai bune cu copiii noștri.

Implicarea și un bun management al celei mai prețioase resurse și anume timpul, ne ajută să ne îndeplinim cu succes obiectivele propuse, iar reziliența ne ajuta să facem față stresului și situațiilor care ne încearcă greu în viață. Despre toate acestea și nu numai vom vorbi pe larg la întâlnirea cu psihoterapeutul Irina Petrea la conferința pe care o va susține în data de 24 Mai 2016, începând cu ora 17:30 la Cluj-Napoca.

Adu cu tine întrebările tale și experiențele tale de părinte, de educator și de copil al părinților tăi și împărtășește-le Irinei și tuturor participanților. Cu siguranță, experiențele tale sunt unice chiar dacă seamănă cu ale altora. Cu certitudine, toată lumea va avea de beneficiat dacă tu le împărtășești. Dăƒm întâlnire nu doar păƒrintilor, ci și viitorilor părinti, precum și cadrelor didactice sau persoanelor care au în îngrijire copii. Pe toți aceștia îi invităm sムne fie alăƒturi în proiectul “Un păƒrinte mai bun” la Cluj, proiect în care IRINA PETREA se implică activ încă din anul 2012.

Pe Irina Petrea o cunoști din emisiunile de televiziune “€œSupernanny”, “Copii contra păƒrinti” și “€œCei 7 ani de acasピ, o cunoști din cărțile, publicațiile, articolele și interviurile sale. ACUM o poți cunoaște în realitate și poți să îi adresezi direct întrebările tale.

Cui se adresează conferința: părinţilor, bunicilor, cadrelor didactice, psihologilor, consilierilor școlari, bonelor care au în grijă copii si tuturor persoanelor care sunt interesate de educație.

Locație: Hotel Central

Data: 24 Mai
Ora: 17: 30
Durată intalnire: ~ 3 ore
Investiție: 40 lei

Inscrie-te aici: http://unparintemaibun.ro/portfolio/cluj-napoca/

Cadrele didactice pot să primească adeverință de participare la această activitate!

De ce să participi la aceasta conferința?

Pentru că vei avea șansa să înveți de la un trainer specialist în domeniul parenting-ului lucruri noi, folositoare și utile.
Pentru că vei reuși să te cunoști și înțelegi tu mai bine pe tine, ca și adult, prin prisma programului pe care îl vei urma.
Vei înțelege de ce uneori părinții nu reușesc să rezolve problemele cu proprii lor copii și cum poți evita aceste greșeli.
Vei cunoaște oameni noi, oameni frumoși și bogați, care îți vor împărtăși din experiența lor de părinți sau îndrumători pentru copii.
Vei găsi răspuns la toate întrebările și nelămuririle tale, în ceea ce privește educația copiilor.
Vei face parte din categoria de părinți care se pregătesc pentru creșterea copiilor lor.
Ce beneficii obții dacă participi la aceasta conferința?

În primul rând, vei dobândi noi cunoștințe variate în domeniul parentingului și dezvoltării personale, care îți vor fi de ajutor în tot ceea ce vei face de atunci încolo.
Informațiilor teoretice acumulate la conferință, își vor găsi utilitatea în viața de zi cu zi, ceea ce înseamnă un plus de valoare pentru tine.
Vei putea împărtăși din experiența ta de părinte Irinei și celorlalți participanți, având confirmarea că modul în care alegi să relaționezi cu copilul tău, este modul cel mai potrivit pentru voi.
Vei putea să scapi de fricile și neliniștile pe care orice părinte le are, în ceea ce privește educația pe care alegi să o oferi copilului tău, comunicând și cu alți specialiști și părinți.
Vei căpăta mai multa încredere în tine și în puterea ta interioara de a ști că poți construi din oameni mici, oameni mari cu valori morale înalte.
Reușind să te cunoști mai bine pe tine, vei putea să te bucuri de relații mai armonioase și durabile cu cei din jurul tău, dar în special cu copilul tău.


Alte detalii despre conferinta:
email: info@unparintemaibun.ro ; unparintemaibun@yahoo.com
Tel: 0748 154 838 sau 0754964852

Mai multe detalii: http://unparintemaibun.ro/portfolio/cluj-napoca/

Pret bilet: 40 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 720

Eveniment postat de organizator

pop

Adaugat in urma cu 2905 zile, 06 Mai. 2016

Adaugat de unparintemaibun

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 40

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .