poze deco days
poze deco days

Deco Days

Cluj , Cluj-Napoca. Joi 29 Septembrie 2016 13:00 - Vineri 30 Septembrie 2016
Grand Hotel Italia, Trifoiului - Vasile Conta, 400478

Categorii: Conferinte si Seminarii

Abordare non-conformistă în industria textilă, la Cluj-Napoca

Deco Center, membru Mendola Group, o companie de familie, leader pe piața de perdele și draperii din România, organizează în premieră, în 29-30 septembrie, evenimentul inedit de business Deco Days, ce își propune să revoluționeze lansarea colecțiilor de toamnă-iarnă în industria textilă de home&deco.
Abordare non-conformistă în industria textilă, la Cluj-Napoca
Noile trenduri pentru 2017 privind ultimele colecții de perdele și draperii vor fi prezentate în cadrul evenimentului ce va include în prima zi a evenimentului prezentări de business și workshopuri de specialitate precum și tabloul noilor colecții Mendola Fabrics printr-un Visual Delight Fashion Show și o seară de cocktail. Efectul Deco Days continuă și a doua zi, când va fi inaugurat noul showroom Deco Center, unde vor avea loc întâlniri de business în care vor fi prezentate noile trenduri din industrie, disponibile participanților în oferte limitate.

„Am creat conceptul Deco Days cu scopul de a împărtăși experiențe și know-how cu partenerii noștri din industrie. Genul acesta de eveniment este o oportunitate fantastică, o premieră pentru nișa de business din care facem parte și ne propunem să oferim o experiență completă invitaților noștri.”, a declarat Zoltán Gündisch, CEO Deco Center și membru în boardul Mendola Group.

De la un mic magazin, la cifră de afacere de 4 milioane de euro

Distribuitorul numărul 1 pe piața de textile pentru casă, Deco Center colaborează cu peste 80 clienți din 23 țări din Europa precum Bulgaria, Ungaria, Germania, Belgia, Spania, Grecia, Cipru sau Țările Baltice. Brandul Nobila Casa, aparținând aceluiași grup Mendola Group, este cunoscut ca un brand local care reflectă o imensă pasiune pentru decorațiuni, textile, porțelan și obiecte decorative pentru cămin. În timp, acesta a avut parte de o creștere spectaculoasă, procesele interne au devenit tot mai dinamice și complexe, iar fondatorii brandului, familia Szekely au ales să investească atât în procesul de producție, cât și în calitatea resursei umane.

Reușitele primilor ani, colaborările profesionale dezvoltate cu cele mai semnificative companii de specialitate din lume și notorietatea pe piața din Cluj sunt baza pe care au construit Deco Center, parte din Mendola Group – compania de anvergură internațională, cu 300 de angajați si capital 100% autohton, deținut de familia Székely din Cluj-Napoca.

Despre Deco Center
Parteneriatele cu rețelele internaționale de bricolaj au scos în evidență faptul că în industrie, pe acest segment, exista o plajă restrânsă privind colecții moderne de perdele și draperii cu design-uri în trend, piața fiind dominată de jaluzele verticale. Pornind de la această idee, Deco Center și-a propus ca în 10 ani, să dezvolte un brand care să acopere această necesitate, o companie performantă care să fie leader de piață." a declarat Zsuzsanna Székely, fondator Deco Center.

Deco Center se poziționează pe primul loc în topul distribuitorilor de textile pentru perdele si draperii la nivel național și în același timp, se bucură de o prezență în peste 23 de țări.

În România, Deco Center colaborează cu peste 290 clienți, magazinele fiind specializate în perdele, draperii, tapet, mobilier, decorațiuni interioare sau designeri.

“Deco Center a înregistrat o cifră de afacere de peste 4 milioane de euro în 2015, o creștere de 25% față de anul precedent. Suprafața logistică totală a grupului Mendola a crescut în ultimul an la 18.000 de mp construiți”, declară Zoltán Gündisch.

Evenimentul Deco Days este primul eveniment de anvergură bazat pe industria textilă organizat în Cluj-Napoca ce va reuni peste 100 parteneri și colaboratori. Deco Days își propune să revoluționeze industria textilă home&deco prin materialele de calitate și atenția oferită partenerilor, Deco Center urmărind să fie în top 3 în regiunea Europei Centrale și de Est.

Mai multe detalii: http://decocenter.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1201
libero events

Adaugat in urma cu 2741 zile, 26 Sep. 2016

Adaugat de Libero Events

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 62

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .