poze intalnirile inspire dan puric despre iubire despre el si despre ea

Intalnirile Inspire | DAN PURIC: despre Iubire. despre El si despre Ea.

Cluj , Cluj-Napoca. Marţi 6 Martie 2012 17:30 - Marţi 6 Martie 2012
Inspire - conference & events center, Dorobantilor 48

Categorii: Conferinte si Seminarii

„Dacă te grăbeşti, nu poţi să iubeşti niciodată. Un om care are griji, care este alienat, un om care este speriat, înfricoşat, nu se poate îndrăgosti.”

Dan Puric. Imposibil de rezumat, de definit, de condensat. Un om care îmbină latura artistică cu cea oratorică, religioasă, culturală, laică. O persoană care îți vorbește cu la fel de mare responsabilitate despre iubire, dar și despre umor, despre omul frumos sau... despre corp. Despre România și despre români. Și încă despre câte multe altele...
Toate acestea se îmbină într-un stil cu totul aparte, saltul de la o temă la alta este atât de firesc încât te intrebi de unde are atatea resurse. Cărțile sale se vând cel mai bine, sălile sale sunt arhipline, spectacolele marca Dan Puric se joacă cu casa închisă. Este catalogat fie orator, fie analist, fie scriitor, fie om de teatru etc.

Înainte de toate, însă, ne permitem sa spunem ca Dan Puric este ARTIST.
Dacă privim toate aceste laturi ale complexei sale personalități, din prisma acestui aspect, cred ca lucrurile se simplifică. Un artist simte totul/și cu totul altfel , la o altă intensitate și din multiple puncte de vedere. Un artist analizează în profunzime, surprinde momente și aspecte complexe ale aceluiași lucru, eveniment, întâmplare – este în însăși natura firii sale să se întâmple așa.
Din această perspectivă, a Artistului Dan Puric, Inspire – Conference & Events Center vă prezintă un om cu totul aparte, într-o întâlnire de excepție: “despre Iubire. despre El si despre Ea.” Iubirea din perspectiva Lui și a Ei. Și, de aici, dezvoltat: din perspectiva iubirii aproapelui, a celui de lângă tine, a redescoperirii iubirii în toate formele ei. ..

Prin urmare, vă invităm să petreceți două ore - insuficiente, suntem convinși - , la Inspire – Conference & Events Center, în compania omului și artistului Dan Puric, într-o dezbatere despre Iubire, despre Dragoste și despre multe altele pe care ți le-ai dori să le discuți cu... Dan Puric!

Mai multe detalii: http://www.inspirecenter.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1963
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca

Eveniment postat de organizator

claudia sas

Adaugat in urma cu 4459 zile, 08 Feb. 2012

Adaugat de Claudia7531

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .