poze lady today business lady tomorrow
poze lady today business lady tomorrow

Lady today, business lady tomorrow

Cluj , Cluj-Napoca. Miercuri 25 Martie 2015 10:00 - Vineri 27 Martie 2015
21 Decembrie 1989 Nr. 77, The Office Cluj-Napoca

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 0/60

Business Ladies Club pregăteşte o a treia ediţie a proiectului Lady today, business lady tomorrow. Proiect dedicat în întregime femeilor care-şi doresc mai mult de la propria persoană, începând prin a-şi lărgi orizonturile, până la a deveni independente şi a-şi creea o imagine puternică în domeniul afacerilor.

Proiectul se va desfăşura pe parcursul a trei zile, care vor avea diferite tematici şi anume:

Ziua I: „Create your own brand, be unique, be a successful woman!”
Ziua II: „Business Woman between attitude and success!”
Ziua III: „Three times woman!”

Speakerii care vor face parte din proiect sunt Genoveva Hosu, Geta Ungurean, Anca Șerban, Mihaela Vodnar, Aurelia Cristea, Raluca Moisi, Cristina Varo.

Proiectul va debuta cu strategia de branding personal – se va prezenta procesul de creare a unui brand unic care te poate cataloga ca un expert pe nișa ta. Trei doamne cu renume în lumea business vor inspira participantele prin carierele lor de succes. A doua zi va fi dedicată atitudinii individuale în afaceri – se vor prezenta aspecte legate de etică, comportament, valori cât și modă în afaceri. Vrem să vă arătăm că nimic nu este imposibil şi nimic nu este irealizabil, că totul se reduce la atitudinea pe care o avem faţă de un obiectiv pe care dorim să îl realizăm, faţă de un vis pe care dorim să îl îndeplinim, faţă de noi şi de modul în care ne percepem. Ultima zi va avea în centru femeia privită din trei perspective: ca și persoană, ca și doamnă de afaceri și ca mamă devotată. Pentru a realiza un echilibru perfect femeia trebuie să devină un bun negociator, să își dezvolte abilitățile de public speaking și totodată să devină un vânzător inteligent, atât a propriei afaceri cât și a imaginii sale.
Prin acest proiect ne propunem să respectăm principiul egalităţii de şanse fără a se realiza nici o deosebire, excludere sau restricţie indiferent de rasă, naţionalitate, etnie, limbă, religie, categorie socială. Chiar mai mult, dorim să integrăm în acest proiect persoane cu apartenenţă la categorii defavorizate și în minoritate.
Responsabilitatea socială va fi un punct important pentru noi, un concept în care ne implicăm și dorim să-l transmitem viitoarelor doamne de afaceri. Atitudinea noastră este una conștientă și activă, prin implicarea în acțiuni de responsabilitate socială, prin care ne propunem să asigurăm un număr special de locuri pentru persoanele în minoritate și/sau care aparțin unor categorii defavorizate.
Proiectul se va încheia cu o gală, în cadrul căreia vom mulţumi femeilor de succes din jurul nostru, vom declara membrii onorifici, vom sărbători 3 ani de când asociația noastră a fost înființată și totodată închiderea celei de-a treia ediții a proiectului „Lady today, business lady tomorrow”.

!!! Deadline înscriere: 21 martie 2015

Mai multe detalii: http://ladytodaybusinessladytomorrow.ro/

Pret bilet: 73 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 794

Adaugat in urma cu 3304 zile, 12 Mar. 2015

Adaugat de seerpaula

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .