poze o noua editie tedxeroilor

O nouă ediţie TEDxEroilor

Cluj , Cluj-Napoca. Sâmbătă 20 Aprilie 2013
Cinema Mărăşti.

Categorii: Conferinte si Seminarii

Technology, Entertainment, Design

Pregătiţi-vă pentru o nouă ediţie TEDxEroilor

Pentru cei care ne urmăresc în fiecare an şi ne aşteaptă cu nerăbdare, dar şi pentru publicul larg care încă nu a făcut cunoştinţă cu spiritul TED, este timpul să anunţăm oficial ca cea de-a patra ediţie va avea loc pe data de 20 Aprilie 2013 la Cinema Mărăşti. Avem de această dată un partener nou, care ne inspiră şi ne ajuta simultan în organizarea acestui eveniment: este vorba de WWF România (http://romania.panda.org/) – ONG internaţional, care lupta pentru menţinerea biodiversităţii şi pentru promovarea unui mod de viaţă sustenabil la noi în ţară şi peste tot în lume.

Anul acesta vrem să spargem graniţele dintre domenii şi să îmbrăţişăm inovaţia. Vrem să promovăm reintoarcerea la simplitatea lucrurilor naturale şi vrem să vă provocăm să ieşiţi din sfera de confort pentru a privi cu alţi ochi mediul în care trăim, fie el urban sau rural. Aşadar, vom profita de schimbarea de decor şi de acest parteneriat inedit, pentru a introduce tema evenimentului: TEDxEroilor – Step Outside. Vorbitorii invitaţi vor aduce pe scena de la Cinema Mărăşti propriile experienţe de viaţă şi idei inovatoare, în scurte discursuri inspiraţionale, după formatul TED. Pe aceştia, îi vom anunţa unul câte unul, începând cu această săptămână, aşa că vă rugăm să fiţi cu ochii pe pagina noastră de Facebook (https://www.facebook.com/TEDxEroilor) şi pe site-ul: http://www.tedxeroilor.com/.

La fel ca la toate ediţiile TEDxEroilor, participarea la eveniment va gratuită, şi se va face în baza unei scrisori de motivare. După încheierea perioadei de aplicare, vom selecta cei 100 de participanţi, conform regulamentului TED, participanţi cărora speram să le oferim o experienţă unică şi surprize pe măsură.

TEDxEroilor este un proiect lansat sub umbrelă TED (Technology, Entertainment, Design – www.ted.com), un eveniment nonprofit, în spiritul ideilor care merită a fi răspândite. TED este o conferinţă anuală ce reuneşte lideri globali pentru a-şi împărtăşi ideile din orice disciplină: tehnologie, medicină, design, drept, artă sau cultură.

Pentru mai multe detalii şi informaţii,

Contact: contact@tedxeroilor.com

Coordonator: Cristina Chismore – oana@tedxeroilor.com

Mai multe detalii: http://www.slicker.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 780
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
monica

Adaugat in urma cu 4063 zile, 11 Mar. 2013

Adaugat de monik

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5142

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .