poze opening to the heart
poze opening to the heart

Opening to the heart

Cluj , Cluj-Napoca. Vineri 9 Decembrie 2011 18:00 - Duminică 11 Decembrie 2011

Categorii: Conferinte si Seminarii

seminar OSHO de redescoperire a limbajului inimii,

Ne traim viata intr-o goana permanenta, traim stres si competitie, alergand sa ne costruim case, familii, cariere si de cele mai multe ori simtim un gol, nemultumire oricate am avea si am realiza. Unii fugim in placeri de moment... altii avem cautari spirituale si sincere... avem poate trairi frumose care dureaza mai mult sau mai putin in functie de aspiratia nostra...insa per general orice am face, parca este ceva care ne lipseste.

La acest curs vei experimenta aceasta deschidere catre inima ta si vei învata sa poti face asta fara sa te pierzi pe tine atunci cand esti cu altcineva. Vei experimenta senzatia de a te intoarce acasa in acel spatiu interior care este intodeauna relaxant si plin de caldura si vei descoperi felul tau personal de a avea incredere în viata.

Pentru ca ...cea mai mare dorinta a inimii este sa fie deschisa, insa cel mai des ne-o protejam si o blocam, din frica ca iubirea noastra nu este primita si ca vom fii raniti. Acest curs este o ocazie sa transformam acele vechi rani si sa ne deschidem cu incredere inimii noastre si momentului prezent. Nu uita ca ai posibilitatea sa experimentezi viata, cu mintea dar si cu inima... si ca poti sa lasi ca inima ta sa se exprime in viata de zi cu zi atunci cand este comfortabil pentru tine.

Cursul este experiential asa ca vor fi zile pline cu multe exercitii, meditatii ghidate, mediatatii active Osho, sharing- care toate impreuna te vor conduce sa traiesti ceea ce ai nevoie in acest moment al vietii tale, fie ca este vorba de vindecare, transformare, crestere, deschidere, iubire.

SPERSA este un om special, o fiinta conecatata la inima ei si veti avea ocazia sa simtiti cum este sa fii ghidat, condus atunci cand trainerul este conectat cu inima lui si nu doar plin de cunostiinte si tehnici. Este terapeut si discipol al lui Osho din 1984. Fondatoare a Centrului de Meditatie si Constiinta din Freiburg- „Body and Soul“. Mai multe detalii despre Spersa cititi direct pe site: www.spersa.org

Detalii si inscrieri: la Carmen Moisescu -0723.636.275, carmenm08@yahoo.com



Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 774

Eveniment postat de organizator

carmen moisescu

Adaugat in urma cu 4513 zile, 20 Nov. 2011

Adaugat de moisescu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .