poze sal rachele la cluj 24 28 august 2018

Sal Rachele la Cluj 24-28 August 2018

Cluj , Cluj-Napoca. Vineri 24 August 2018 10:00 - Marţi 28 August 2018

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 50/100

Sal Rachele la Cluj

Sal Rachele este un pionier in domeniul dezvoltarii umane, cu peste 40 de ani de experienta in auto-imbunatatire, dinamica mintii, meditatie, renaștere, vindecare psihică si intuitivă, muzică transformatoare si diverse terapii. El este autorul a șase cărți, printre care "Viața la frontiera cunoașterii", "Transformări planetare și dincolo", "Pământul se trezește: Profeția 2017-2030", "Integrarea sufletului", "Istoria reală a pământului" , "Misterul timpului". El este, de asemenea, un pianist cu înregistrări de muzică vindecătoare. Sal călătorește la nivel mondial, aducând ateliere de lucru și seminarii de vârf.
El este fondatorul Timeline Healing, o terapie nouă și puternică și este co-fondator al Școlii de Mistere Sananda, un program continuu coordonat de Sananda. Sal facilitează citiri clarvăzătoare și vindecări temporale.Sal are o practică privată în SUA. Pentru mai multe informații despre fundalul și munca lui Sal, vizitați http://www.salrachele.com/

Program:
24 August - Comunitățile autosustenabile - atelier de seară cu Fondatorii. Ce înseamnă o comunitate autosustenabilă de succes.
Durată: 3 ore. Orar: 19:00 - 22:00.

25 August - Măiestria de sine. Cum să rămâi în centrul tău într-o lume a haosului. Atelier de o zi cu Lord Sananda.
Durată: 8 ore.
Orar: 10:00 - 18:00

Descrierea în curând.

26 August - Iluminare și Ascensiune. Atelier de o zi cu Lord Sananda.
Durată: 8 ore.
Orar: 10:00 - 18:00
Construcția corpului cristalin de lumină prin ascensiunea fizică.
Acesta este un atelier intensiv care include activări ale ascensiunii, tonuri sacre și transmisii de la Fondatori.
Ce este ascensiunea? Cum functioneazã? Când se va întâmpla?
În acest atelier, Sal și ghizii săi spirituali Fondatorii vor detalia procesul de evoluție a sufletului și transformarea ființei umane într-o ființă radiantă a luminii. Vor fi informații despre adevărata natură a corpului cristalin de lumină și a vehicolului Merkabah. Fondatorii, co-gazdele voastre, sunt ființe vaste din Lumină de a 12-a densitate care sunt aici pentru a ajuta umanitatea să se trezească.
Purtați îmbrăcăminte confortabilă pentru meditațiile ghidate. Vino pregătit să faci schimbări profunde, pozitive în viața ta.27 - 28 August - Certificare Timeline Healing.
Cursul de bază - Durată: 16 ore - 8h/zi.
Orar: 9:00 - 18:00.

Vindecarea liniei temporale (Timeline Healing) este una dintre cele mai puternice forme de terapie practicată astăzi pe Pământ. Combină elemente de psihoterapie, regresie în vieți anterioare, recuperarea sufletului, recadrare, si alte tehnici de vindecare holistică si spirituală. Clienții au raportat, în multe cazuri, că doar cateva ședințe de vindecare a liniei temporale au fost mai eficiente la eliberarea de traumă și programarea emoțională negativă decât ani de terapie tradițională.
Fizica cuantică a dovedit că timpul și spațiul au multe calități deosebite. Principiul de entanglementare cuantică demonstrează în esență că timpul este o iluzie și că trecutul, prezentul și viitorul pot fi schimbate. Vindecarea liniei temporale este similară cu regresia în vieți trecute, refractarea psihologică și munca de recuperare a sufletului. În timpul unei sesiuni, individul are ocazia să meargă în trecut, să-și viziteze viețile trecute și să le dea vindecare și înțelepciune. Aceasta implică o parte din voi venind din viitor (prezent) vizitând sinele din viața trecută aflat în evoluție. Sufletele care au primit vindecarea liniei temporale au raportat modificări la nivel celular, rezolvarea fobiilor și chiar rapoarte despre inversarea genetică a maladiilor de lungă durată, a malformațiilor congenitale, a maladiilor cronice și a altor boli așa-numite “incurabile”. (Sal nu face declarații medicale privind vindecarea liniei temporale.)

Acum, intr-un singur weekend poți învăța cum să devi un vindecător al liniei temporale și să te alături unei comunități în creștere de practicanți din toată lumea.
Care sunt cerințele pentru a deveni un terapeut prin vindecarea liniei temporale?
Un angajament puternic în a ajuta pe ceilalți și pe tine. O dorință să vezi o lume fericită și vindecată. O voință puternică în a te elibera de vechile tipare de gândire și comportamentale și să îi asiști și pe alții în acest proces.
A avea experiență ca terapeut este de ajutor, dar nu necesar. Este de asemenea minunat dacă ai experiență în vindecarea psihică și spirituală. Intuiția este necesară, dar vestea cea bună este că suntem cu toții intuitivi, așa că ești deja calificat.
În cadrul cursului, vei avea oportunitatea de a acumula experiență practică, lucrând cu colegii studenți. Practicanții se întâlnesc regulat, o data pe lună, online.
Ca toate tehnicile, vindecarea liniei temporale este cea mai eficientă cand este practicată des. Vei avea oportunitatea să începi cu familia și prietenii și să construiești o practică de succes.
Vindecarea liniei temporale este un instrument puternic de adaugat in geanta ta de instrumente de vindecare.
Mai multe detalii www.evolva.org/timeline-healing/

Pentru costuri accesează www.evolva.org/salrachele/informatii/
Plățile sunt nerambursabile dar pot fi aplicate pentru evenimentele și serviciile viitoare.

Recomandăm ca ținuta să fie lejeră pentru a fi cât mai relaxați în timpul meditațiilor. De asemenea, recomandăm parcurgerea cărților publicate de autor si a articolelor publicate pe pagina de facebook a evenimentului pentru stabilirea unei vibrații cât mai înalte în câmpul dumneavoastră. Pentru aceasta recomandăm și un regim de curățare a trupului, a minții și a sufletului, preliminar participării la eveniment. Toate acestea ajută la asimilarea și integrarea informațiilor și a vibrațiilor transmise în cadrul atelierelor și cursurilor.

Vă binecuvântăm și vă invităm alaturi de noi în cel mai important eveniment spiritual al anului în Romania.

Noi suntem UNUL!

Mai multe detalii: https://evolva.org/salrachele/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1145
razvan

Adaugat in urma cu 2037 zile, 13 Mai. 2018

Adaugat de Sal Rachele Romania

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert cradle of filth la cluj

Concert Cradle of Filth la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Marţi 27 Februarie 2024
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert aniversar de craciun stefan banica la cluj

Concert Aniversar de Craciun Stefan Banica la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Decembrie 2023
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .