poze workshop gratuit de blogging la cluj

Workshop Gratuit de Blogging la Cluj

Cluj , Cluj-Napoca. Luni 17 Mai 2010 16:00 - Joi 20 Mai 2010
Centrul Media, str. Universitatii 5-7, Cladirea Echinox, etaj 2, sala 31

Categorii: Conferinte si Seminarii

Traininguri gratuite: “Why and how to blog?”

17-20 Mai, intre orele 16:00-20:00
“Why and how to blog?”.

Tu ne intrebi ce vrei sa afli in domeniu de blogging si noi iti facilitam accesul la informatie. In ce ipostaze te recunosti? De ce sa-ti faci un blog? Fiind pe val, auzi multa lume ca a citit ceva pe un blog, ca a scris ceva pe blogul lui, ca informatiile s-au cam mutat pe bloguri. Si hei, ai ajuns pe blogul meu! Te intrebi, ce fac aceste bloguri? Si tu ai ceva de spus si o tot spui pe retele sociale. Dar crezi ca sta lumea sa-ti caute statusurile? Nu mai bine ii inviti la tine acasa, pe blogul tau unde pot naviga in voie printre gandurile tale? Merita sa-ti faci si tu unul? Si ce anume poti face cu el?

Cum sa-ti personalizezi blogul? Blogul e haina pe care o imbraci in online. E pijamaua, hainele de casa in care stai tot timpul in online. Stim si ca pentru a atrage trebuie sa ambalezi totul frumos. Si tu stii ca blogul tau trebuie sa poarte acele haine de casa intr-un mod cat mai atragator. De aceea ai o platforma de wordpress la dispozitie. In afara de asta ai o gramada de accesorii care il infrumuseteaza, care il fac mai user friendly: teme, pluginuri, butoane. Eu ce sa mai pun pe blogul meu? A… si da, arata mai bine daca are in coada un punct ro, nu?

Care e scopul blogului tau?
Acum stii ca iti poti crea o personalitate in online. Depinde de tine daca reusesti sa te diferentiezi, daca reusesti sa construiesti o comunitate in jurul tau, daca reusesti sa schimbi ceva si sa fi apreciat. Te intrebi de ce stai in online? Cum sa stai si ce oferi celor care ajung pe blogul tau? In functie de continut, de temele abordate te decizi daca va fi generalist, sau nisat. Poate ai nevoie de niste sfaturi si directii pentru a nu ramane neutru si pentru a gasi pozitia pe care o vei adopta. Vezi ce crede Manafu despre blogul lui aici.

Cum sa-ti cresti blogul?
Tu, ai deja un blog, i-ai gasit directia, e frumos si atragator, dar parca nu suficient. Te-ai gandit ca poti deveni expert in social media? Da, astea inseamna multe clickuri si multi vizitatori pe blogul tau. Te tenteaza statisticile alea, cum urca sau coboara linutele alea. Ai vrea sa fie mereu in urcare. Te intrebi ce poate face SEO pentru tine? Cum sa scazi bounce rateul sau cum sa intregrezi social media? Si poate sa-I faci loc blogului tau in Zelist? Stim, toate blogurile pot ajunge in acolo daca-l inscri. Cu siguranta ti-ar placea ca si blogul tau sa fie macar printre primele o suta. Nu de alta, dar nu prea sta nimeni sa dea atatea nexturi, pana sa ajunga la blogul tau. Si poate noi, cu acest training de blogging te putem ajuta sa cresti blogosfera. Am mai mentionat ca e gratuit?

Cum te inscri?
Tot ce trebuie sa faci este sa te inscri si sa treci intrebarile la care vrei sa-ti raspundem in cadrul trainingului pe acest formular. Si da, spune si altora! Eveniment organizat de Blogway care isi propune sa sustina noua generatie de agentia ai schimbarii din Romania. Cu cat mai multi dintre ei sa isi exerseze capacitatea de a avea un cuvant de spus si sa si-l sustina deschis, cu atat sansele sunt mai mari ca ei sa devina lideri de opinie relevanti pentru noile generatii. Astfel, un blog poate sa fie un punct bun de inceput.

*sursa: http://evenimenteincluj.wordpress.com/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 867
monica

Adaugat in urma cu 5072 zile, 10 Mai. 2010

Adaugat de monik

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5142

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .