poze yin yoga eveniment marca work at home moms

Yin Yoga – eveniment marca Work at Home Moms

Cluj , Cluj-Napoca. Vineri 12 Mai 2017 10:00 - Joi 18 Mai 2017
Str. Mihai Veliciu, nr 9, Cluj-Napoca

Categorii: Conferinte si Seminarii

Yin Yoga – eveniment marca Work at Home Moms

Asociația Work at Home Moms (http://wahm.ro/) invită mamele din Cluj la relaxare și meditație împreună cu Ikwe (sanctuar urban unde se creează experiențe de bine și sănătate prin yoga și meditație). Atelierul se va desfășura pe 12 mai, între 10:00 – 11:00, și pe 18 mai, între 18:00 – 19:00, pe Str. Mihai Veliciu, nr 9, Cluj-Napoca. Prima ședință este gratuită iar înscrieri se fac la diana.campean@wahm.ro sau tonea4paula@yahoo.com.
Yin yoga este un stil care își are originile în yoga Daoista, cursul punând accentul pe poziții de Yoga Restorativă, fiind recomandat atât începătorilor cât și avansaților, fără nici o limită de vârstă!

Yin Yoga completează alte stiluri mai dinamice (Yang, care lucrează mușchii, prin mișcări rapide, intense și repetitive), fiind o practică ce ajută la obținerea unei mai mari mobilități și flexibilități, lucrând țesuturile conective (tendoane, ligamente, articulații și fascia). Pozițiile se țin pentru un timp mai lung (3-5 min), caracterizându-se printr-un ritm lent, relaxant și meditativ!

Este un stil de yoga care ajută la îmbunătățirea mobilității, foarte potrivit pentru cei care stau mult timp la birou. Este stilul care se potrivește perioadei postnatale, deoarece după o sarcină corpul are nevoie să-și recapete mobilitatea și flexibilitatea. Este de asemenea cursul complementar practicanților de sporturi care presupun multă activitate yang (aerobic, fitness, atletism, etc.) unde se lucrează mușchii, iar ligamentelele, tendoanele și articulațiile sunt suprasolicitate. Este unul din stilurile de yoga cele mai potrivite pentru seniori, mișcările fiind lente și pozițiile statice, deoarece odată cu vârsta se pierde din mobilitate.
La sfârșitul fiecărei ore de yoga este partea de Meditație Mindfulness care le dă participanților ocazia să învețe tehnici de relaxare profundă.

Alina a studiat Yin Yoga și meditație în Thailanda și este și terapeut de Thai Yoga Massage.
Acest eveniment este încă unul din seria cu care WAHM întâmpină mamele în vederea specializării, respecializării și a atelierelor practice ce au ca scop căpătarea unor noi deprinderi binevenite pentru începerea unui nou drum profesional, fie el de acasă sau nu. De-a lungul timpului, asociația a mai derulat sesiuni de consiliere pentru creșterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunțuri de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate și multe, multe alte idei pentru mamele întreprinzătoare.
Work at Home Moms este o inițiativă socială menită să susțină mamele cu idei și energie de lucru de acasă și pornește pe premisa că este extrem de important să modifice percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei, acordându-le șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual făcând uitată eticheta de ”femeie casnică”.
Despre proiectele derulate de asociație puteți afla mai multe pe www.wahm.ro iar pentru parteneriate media și informații despre evenimente puteți scrie la anca.spiridon@wahm.ro.









Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1899815663593594/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1138
Cuvinte cheie: yoga , Evenimente Cluj-Napoca

Eveniment postat de organizator

anca spiridon

Adaugat in urma cu 2515 zile, 10 Mai. 2017

Adaugat de Miranda14747

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 94

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .