poze yoga pentru copii eveniment marca work at home moms

Yoga pentru copii – eveniment marca Work at Home Moms

Cluj , Cluj-Napoca. Marţi 16 Mai 2017 18:45 - Marţi 16 Mai 2017
Str. Mihai Veliciu, nr 9, Cluj-Napoca

Categorii: Conferinte si Seminarii

Yoga pentru copii – eveniment marca Work at Home Moms

Asociația Work at Home Moms (http://wahm.ro/) invită copiii din Cluj pe 12 mai la relaxare și meditație împreună cu Adela Florea, din partea Ikwe (sanctuar urban unde se creează experiențe de bine și sănătate prin yoga și meditație). Atelierul se va desfășura între orele 18:45 – 19:45, Str. Mihai Veliciu, nr 9, Cluj-Napoca și este recomandat pentru copii de 3 – 12 ani. Prima ședință este gratuită iar înscrieri se fac la diana.campean@wahm.ro sau tonea4paula@yahoo.com.
Această activitate acţionează asupra copilului la nivel fizic, psihic şi emoţional. Elementul vital pentru copii este joaca, astfel activitatea se desfăşoară sub formă de joacă. Pentru copii, ora este plină de mişcare şi jocuri care îi dezvoltă armonios pe toate planurile. Copiii au nevoie să fie conștienți de corpul lor, să învețe să își exprime emoțiile, iar adulții sunt responsabili ca și îndrumători in viața lor să îi ajute sa facă asta.
Toate poziţiile străvechi de yoga sunt asemănătoare cu o plantă sau cu un animal. Aceste plante şi animale sunt aduse la viaţă în exerciţiile yoga prin mişcări adaptate atât pentru copiii de grădiniţă, şcolari și adolescenţi.

Dacă părinții sunt interesați de o altfel de activitate pentru copilul lor, îl pot aduce gratuit la prima ședință de yoga pentru copii și să il lase pe el să spună dacă i-a plăcut.
Pentru părinții interesați, prima ședință este una deschisă la care pot participa și ei cu condiția să fie pe salteaua de yoga alături de copil.

Despre Adela Florea, instructor yoga kids:
Adela practica yoga de peste 3 ani, este acreditată ca și instructor yoga kids de catre Yoga Alliance și are experiență în lucrul cu copiii ca și voluntar în mai multe ONG-uri.
Work at Home Moms este o inițiativă socială menită să susțină mamele cu idei și energie de lucru de acasă și pornește pe premisa că este extrem de important să modifice percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei, acordându-le șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual făcând uitată eticheta de ”femeie casnică”.
Despre proiectele derulate de asociație puteți afla mai multe pe www.wahm.ro iar pentru parteneriate media și informații despre evenimente puteți scrie la anca.spiridon@wahm.ro.


Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/691186911066006/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 305

Eveniment postat de organizator

anca spiridon

Adaugat in urma cu 985 zile, 10 Mai. 2017

Adaugat de Miranda14747

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 91

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
leprous pitfalls tour at form space

Leprous / Pitfalls Tour at /FORM SPACE

Cluj, Cluj-Napoca. Marţi 18 Februarie 2020
revelion 2020 pentru persoane singure

REVELION 2020 - pentru PERSOANE SINGURE

Cluj, Cluj-Napoca. 31 Dec 2020 - 1 Ian 2021
maraton de stand up comedy

Maraton de Stand-Up Comedy

Cluj, Cluj-Napoca. Miercuri 22 Ianuarie 2020
concert teo milea

Concert Teo Milea

Cluj, Cluj-Napoca. Miercuri 29 Ianuarie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .