poze zilele marketingului 2017

Zilele Marketingului 2017

Cluj , Cluj-Napoca. Luni 8 Mai 2017 15:00 - Miercuri 10 Mai 2017
Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 40/70

Zilele Marketingului este un eveniment în cadrul căruia are loc un întreg proces de îmbogățire culturală, realizat în urma sesiunilor de public speaking, al workshop-urilor și al interacțiunii cu specialiști în acest domeniu, menit să ofere participanților o experiență calitativă, ce le va lărgi orizontul cunoștiințelor pe această branșă.

Tu cât de multe știi despre marketing? Asociația Studenților Secției de Marketing a pregătit pentru studenții/absolvenții/pasionații de marketing, 3 zile de workshop-uri și speech-uri pe teme de actualitate din domeniul marketingului menite să îi ajute să se dezvolte atât din punct de vedere personal cât și profesional.

Ajuns la a XII-a ediție, evenimentul Zilele Marketingului va aduce în fața publicului specialiști din domeniul marketingului precum, Corina Brândușa, - Marketing Manager la Jazz in the Park, Călin Biriș - Digital Director, Loopaa Marcom și mulți alții.

Zilele Marketingului este un eveniment care are tradiție în viața studenților clujeni, iar anul acesta va aduce în fața dumneavoastră specialiști care vor vorbi despre teme de actualitate din domeniul marketingului, cu o mare aplicabilitate în viața de zi cu zi.

„Din punctul meu de vedere ediția de anul acesta a Zilelor Marketingului va fi mult peste cele din anii anteriori deoarece avem numeroși speakeri tineri care au reușit să își creeze un nume în acest domeniu. Pe lângă studenți ne dorim să atragem la eveniment și oameni care lucrează deja în domeniul marketingului sau care sunt pasionați de marketing, deoarece scopul nostru principal este să îi ajutăm pe toți cei care activează sau doresc să activeze în domeniul marketingului să se dezvolte. Suntem de asemenea bucuroși de parteneriatele încheiate atât cu Yardi, care este partenerul principal al acestei ediții cât și cu Uber, care le oferă tuturor participanților care nu au un cont până în prezent o cursă gratuită dacă la activarea contului folosesc cotul ZileleMarketingului” – a declarat Președintele Asociației Studenților Secției de Marketing, Mircea Șerban.

Partenerul principal al acestui eveniment este compania Yardi, iar partenerul de mobilitate al Zilelor Marketingului 2017 este Uber.

Ediția din acest an se va desfășura între 8 și 10 mai, în sala 032 a Casei de Cultură a Studenților. Programul celor 3 zile este disponibil pe pagina de Facebook a evenimentului - https://www.facebook.com/ZileleMarketingului/.

Un aspect foarte important este acela că intrarea participanților este GRATUITĂ, pe bază de înscriere completând formularul următor - https://goo.gl/forms/R0hZ89T90wOUAqU03


Mai multe detalii: https://www.facebook.com/ZileleMarketingului

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 828

Eveniment postat de organizator

asm cluj

Adaugat in urma cu 2542 zile, 04 Mai. 2017

Adaugat de ASMCluj

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .