poze photo romania festival 2017

Photo Romania Festival 2017

Cluj , Cluj-Napoca. Luni 16 Octombrie 2017 13:00 - Duminică 22 Octombrie 2017
Photo Romania Festival, Str. Emil Racoviță nr. 37

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Festivaluri

Timp de o săptămână ne vom lăsa inspirați de lumea fotografiei. Probabil unul dintre principalele hobbyuri ale multora dintre voi și sursă de venit stabil pentru mulți alții dintre voi.

De aceea, dorim să hrănim toate aspectele acestui domeniu; să hrănim ochii și inima cu ajutorul expozițiilor pe care vi le aducem in față; să hrănim dorința de a cunoaște mai multe și de a invăța cu ajutorul workshopurilor teoretice și practice pe care le organizăm doar pentru voi; să hrănim curiozitatea și să vă punem față-n față cu artiștii fotografi din spatele expozițiilor.

Iată planul general al celei de-a opta ediții a acestui festival, cel mai mare din Europa de Est și promotorul nevoii de a exista un Muzeu al Imaginii la Cluj Napoca unde fiecare artist să își poată expune lucrările pe parcusul anului.

EXPOZIȚII

Te așteptăm în acest an cu teme și concepte deosebite și surprinzătoare. Aducem expozitii de renume internațional (precum Vise Coreene), expoziții cu focus pe fotografia documentară (precum Zâne), expoziții cu lucrări ale deținuților din Guernsey (precum De După Gratii), nelipsitele lucrări cu teme românești (precum Frumoasa Satului), lansări de fotoalbume și multe multe altele.

Fii la curent cu toate expozițiile urmărind evenimentul dedicat:
Expozitii Photo Romania Festival 2017

WORKSHOPURI

Dorim să răspundem nevoilor actuale și practice ale comunității. De aceea, îl aducem de Denio Rigacci care ne va povesti despre cum să câștigi din fotografiile de stoc. Aducem în prim plan fotografia de eveniment și fotografia cu focus pe bebeluși. Lumina, portretul și proiectul fotografic sunt doar câteva dintre temele acestui an.

Fii la curent cu workshopurile noastre urmărind rubrica Events a paginii. Fiecare workshop va avea propriul eveniment însoțit de toate detaliile de care ai nevoie. Detalii suplimentare, aici: http://www.photoromaniafestival.ro/academia/

PHOTOSTORIES

Și cum ar fi ca pe lângă faptul că putem admira lucrările expuse, să mai și interacționăm cu artiștii din spatele lor? De aceea, anul acesta Photostories aduce la Cluj tot tacâmul: lucrări, fotografi, contextul ideal în care să afli detalii direct de la sursă.

Mai stai pe gânduri?
Știm sigur că nu :)
Te așteptăm!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1026
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
lavi

Adaugat in urma cu 1826 zile, 28 Sep. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert al bano omina power

Concert Al Bano&omina Power

Cluj, Cluj-Napoca. Duminică 13 Noiembrie 2022
concert extraordinar original enigma voices

Concert extraordinar ORIGINAL ENIGMA VOICES

Cluj, Cluj-Napoca. Duminică 11 Decembrie 2022
concert al bano si romina power 13 noiembrie 2022 cluj napoca

Concert Al Bano si Romina Power – 13 Noiembrie 2022 Cluj Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Duminică 13 Noiembrie 2022
hr summit

HR Summit

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Nov 2022 - 17 Nov 2022
  • Ai ceva de zis?

    .