poze photo romania festival 2017

Photo Romania Festival 2017

Cluj , Cluj-Napoca. Luni 16 Octombrie 2017 13:00 - Duminică 22 Octombrie 2017
Photo Romania Festival, Str. Emil Racoviță nr. 37

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Festivaluri

Timp de o săptămână ne vom lăsa inspirați de lumea fotografiei. Probabil unul dintre principalele hobbyuri ale multora dintre voi și sursă de venit stabil pentru mulți alții dintre voi.

De aceea, dorim să hrănim toate aspectele acestui domeniu; să hrănim ochii și inima cu ajutorul expozițiilor pe care vi le aducem in față; să hrănim dorința de a cunoaște mai multe și de a invăța cu ajutorul workshopurilor teoretice și practice pe care le organizăm doar pentru voi; să hrănim curiozitatea și să vă punem față-n față cu artiștii fotografi din spatele expozițiilor.

Iată planul general al celei de-a opta ediții a acestui festival, cel mai mare din Europa de Est și promotorul nevoii de a exista un Muzeu al Imaginii la Cluj Napoca unde fiecare artist să își poată expune lucrările pe parcusul anului.

EXPOZIȚII

Te așteptăm în acest an cu teme și concepte deosebite și surprinzătoare. Aducem expozitii de renume internațional (precum Vise Coreene), expoziții cu focus pe fotografia documentară (precum Zâne), expoziții cu lucrări ale deținuților din Guernsey (precum De După Gratii), nelipsitele lucrări cu teme românești (precum Frumoasa Satului), lansări de fotoalbume și multe multe altele.

Fii la curent cu toate expozițiile urmărind evenimentul dedicat:
Expozitii Photo Romania Festival 2017

WORKSHOPURI

Dorim să răspundem nevoilor actuale și practice ale comunității. De aceea, îl aducem de Denio Rigacci care ne va povesti despre cum să câștigi din fotografiile de stoc. Aducem în prim plan fotografia de eveniment și fotografia cu focus pe bebeluși. Lumina, portretul și proiectul fotografic sunt doar câteva dintre temele acestui an.

Fii la curent cu workshopurile noastre urmărind rubrica Events a paginii. Fiecare workshop va avea propriul eveniment însoțit de toate detaliile de care ai nevoie. Detalii suplimentare, aici: http://www.photoromaniafestival.ro/academia/

PHOTOSTORIES

Și cum ar fi ca pe lângă faptul că putem admira lucrările expuse, să mai și interacționăm cu artiștii din spatele lor? De aceea, anul acesta Photostories aduce la Cluj tot tacâmul: lucrări, fotografi, contextul ideal în care să afli detalii direct de la sursă.

Mai stai pe gânduri?
Știm sigur că nu :)
Te așteptăm!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 835
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
lavi

Adaugat in urma cu 1090 zile, 28 Sep. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
david garrett

David Garrett

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 23 Octombrie 2020
baricada folk

Baricada Folk

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 1 Ianuarie 2021
vacanta israel septembrie 2020

Vacanta Israel septembrie 2020

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Sep 2020 - 22 Sep 2020
vacanta in japonia noiembrie 2020 sarbatoarea toamnei

Vacanta in Japonia noiembrie 2020 –Sarbatoarea toamnei

Cluj, Cluj-Napoca. 16 Nov 2020 - 16 Nov 2020
  • Ai ceva de zis?

    .