poze expozitia absolventilor uad

EXPOZIŢIA ABSOLVENŢILOR UAD

Cluj , Cluj-Napoca. Duminică 26 Iunie 2011 18:00 - Miercuri 6 Iulie 2011
Expo Transilvania

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Organizarea EXPOZIŢIEI ABSOLVENŢILOR serveşte misiunii fundamentale a UNIVERSITĂŢII DE ARTĂ ŞI DESIGN CLUJ-NAPOCA, aceea de formare a profesioniştilor în domeniul artelor plastice, al artelor decorative şi al designului. Considerăm această manifestare ca fiind unul dintre cele mai importante evenimente academice artistice clujeane în care tinerii absolvenţi fac dovada talentului, a educaţiei şi a experienţei profesionale pe care le-au dobândit, evenimentul repetat anual definind caracterul şi individualitatea fiecărei generaţii de artişti absolvenţi.

Prin intermediul acestui eveniment şi a generoasei posibilităţi de expunere puse la dispoziţie de Expo Transilvania se oferă absolvenţilor şansă de a se reprezenta şi de a fi vizibili în cadrul celui mai important şi consacrat eveniment artistic universitar. Spaţiul de expunere de care dispune unversitatea devine un adevărat centru de artă contemporană, singurul de asemenea anvergură din România. Fiecare din cei 188 de absolvenţi de nivel licenţă şi 110 de absolvenţi de nivel master beneficiază astfel de posibilitatea de a-şi crea propria expoziţie personală într-un cadru general şi generos.
Evenimentul Expo Transilvania constituie o adevărată rampă de lansare pentru absolvenţii UAD atât în domeniul artistic cât şi al inserţiei pe piaţa muncii, mulţi dintre aceştia fiind angajaţi de importante companii private sau de firme de prestigiu din domenii precum publicitatea, mass-media, designul de ambient, designul interior sau de produs, industria textilă sau cinematografică, sau fiind selectaţi de diverşi curatori sau galerişti pentru a expune în galerii naţionale şi internaţionale. Aceste oportunităţi se dezvoltă ca urmare a consecvenţei rezultatelor artistice deosebite obţinute în timpul anilor de studiu dar şi prin prezenţa lor şi vizibilitatea eficientă conferită de evenimentul Expoziţia Absolvenţilor.
EXPOZIŢIA ABSOLVENŢILOR UAD CLUJ-NAPOCA mizează pe impactul produs asupra publicului larg şi îşi asumă un rol de dinamizare a spaţiului cultural clujean printr-o producţie artistică originală de talie internaţională.

Mai multe detalii: http://www.uad.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 676
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
gabriela

Adaugat in urma cu 3263 zile, 23 Iun. 2011

Adaugat de gabrielarostas

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 716

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
david garrett

David Garrett

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 23 Octombrie 2020
baricada folk

Baricada Folk

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 1 Ianuarie 2021
vacanta in delta dunarii 2020

Vacanta in Delta Dunarii 2020

Cluj, Cluj-Napoca. 20 Iun 2020 - 26 Iun 2020
vacanta israel septembrie 2020

Vacanta Israel septembrie 2020

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Sep 2020 - 22 Sep 2020
  • Ai ceva de zis?

    .