poze hiperparada animalelor la cora editia viii
poze hiperparada animalelor la cora editia viii

Hiperparada Animalelor la Cora, editia VIII

Cluj , Cluj-Napoca. Duminică 22 Mai 2016 11:00 - Duminică 22 Mai 2016
Hipermarket Cora Cluj

Categorii: Festivaluri , Alte Evenimente

Demonstratii de dresaj cu caini utilitari si nu numai!

Duminică 22 mai, de la orele 11.00 şi până la 16.30, peste 100 de câini din cele mai diverse rase promit sa îi încânte pe spectatori cu talentele lor în parcarea Hipermarketului Cora Cluj. Publicul va putea urmări câinii de serviciu ai Jandarmeriei simulând acţiuni de intervenţie, câini de salvare în acţiuni de căutare, demonstraţii de disciplină, pază şi apărare, discdogging, dogdancing, agility şi mai ales o extraordinară paradă a raselor.
În plus, vizitatorii Hiperparadei vor avea ocazia să îi cunoască pe protagoniştii demonstraţiilor la standurile amenajate în cadrul evenimentului. Vor putea să le pună direct întrebări angajatilor conductor de echipaje canine de la Gruparea de Jandarmi Mobila Cluj, angajaţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, voluntarilor Asociaţiei pentru Câini de Salvare Transilvania, ai Asociaţiei Samaritenilor Orastieni si ai Asociatiei Arca lui Noe. Bruno Icobet, câştigătorul ultimei ediţii a show-ului Romanii au talent, îi va încanta cu demonstraţii extraordinare de discdogging, sportul pe care doreşte sa îl promoveze alături de căţeii săi. Reprezentanţii şcolilor de dresaj clujene Dogmaster, Nostress si PetJoy din Cluj vor face demonstraţii de disciplină, pază, apărare, agility, dogdancing şi vor da sfaturi şi informaţii despre dresajul canin şi programele de dresaj pe care le desfăşoară pentru clujeni.
Asociaţia Chinologica Napoca a Judeţului Cluj va fi şi ea reprezentată de peste douăzeci de crescători clujeni care vor încânta vizitatorii cu extraordinare parade ale raselor, aceştia având ocazia de a afla, direct de la crescători, care sunt particularităţile fiecărei rase, ce înseamnă un câine de calitate şi de unde poate fi acesta achiziţionat.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/241952216164805/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 623
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca

Eveniment postat de organizator

simona pantelimon

Adaugat in urma cu 2455 zile, 17 Mai. 2016

Adaugat de Simona13945

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert extraordinar original enigma voices

Concert extraordinar ORIGINAL ENIGMA VOICES

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 17 Iunie 2023
concert queen rock opera tribute

Concert QUEEN ROCK OPERA TRIBUTE

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 9 Martie 2023
ce este oastea domnului

Ce este Oastea Domnului?

Cluj, Cluj-Napoca. 16 Mar 2023 - 16 Mar 2023
  • Ai ceva de zis?

    .