poze transylvania zen fest 2014 la cluj napoca

Transylvania Zen Fest 2014 la Cluj Napoca

Cluj , Cluj-Napoca. Sâmbătă 28 Iunie 2014 - Duminică 29 Iunie 2014

Categorii: Festivaluri , Alte Evenimente

Transylvania Zen Fest este un eveniment creat de niste tineri ambitiosi din Cluj-Napoca, care doresc sa ofere o noua perspectiva asupra vietii si echilibrului.

Evenimentul este dedicat tuturor pasionatilor si curiosilor care doresc sa-si cunoasca si sa-si foloseasca emotiile, sufletul si corpul in mod constructiv.

Scopul evenimentului este acela de a schimbă perspectivă oamenilor asupra vieții și de a-i ajută să-și găsească echilibrul Minte-Trup-Suflet.

Si ca să aprofundăm totul cât mai bine, am apelat la sprijinul a 16 speakeri de succes, care ne vor oferi din cunostintele lor si ne vor dezvălui cele mai sănătoase prinicipii ale unei vieti echilibrate.

Transylvania Zen Fest se desfasoara pe durata a doua zile, 28-29 Iunie, iar activitatile propuse au o tematica ce contine atat notiuni teoretice cat si studii de caz si activitati practice.

Vom construi un spatiu unde participantii nostri pot explora constient si fizic o varietate de credinte si practici vechi si moderne, facilitate de: mentori, doctori in psihologie, nutritionisti, coach-i NLP Rezonanz,maestrii de yoga, practicieni Theta Healing, Vindecare Reconectiva, Bowen, Feng-Shui si multe altele.

Mai mult, organizatorii pun la dispoziție cadrul necesar pentru un targ de holistica, unde cei interesati pot fi prezenti cu un stand de prezentare a produselor pe care le detin.

Mai multe detalii: http://www.clujlife.com/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 945
popadriana

Adaugat in urma cu 2416 zile, 17 Iun. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
serata iubirii pentru cei singuri 19 decembre 2020

Serata Iubirii pentru cei Singuri 19 decembre 2020

Cluj, Cluj-Napoca. Duminică 19 Decembrie 2021
  • Ai ceva de zis?

    .