poze festivalul mox music outdoor experience

Festivalul MOX (Music Outdoor Experience)

Cluj , Cluj-Napoca. Joi 28 Iulie 2016 - Duminică 31 Iulie 2016
Baisoara

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Festivalul va avea loc în perioada28 – 31 iulie 2016, iar biletele presale vor fi disponibile începând cu 20 Aprilie 2016, stoc limitat, (1.000 buc).Camping-ul va fi gratuit pe toată perioada festivalului.

Music Outdoor Experience, un eveniment ce se desfășoară într-un loc ce îți taie respirația, este primul festival cu obiectiv turistic din România ce și-a propus să combine un festival de muzică electronică cu o excursie de relaxare la munte, corturi, hamace, leagăne, ateliere, waterslide, biciclete, apusuri la 1000+ m altitudine, competiții, aer curat, distracție și voie bună, și asta a și făcut.

Evenimentul a pornit de la o zi de naștere sărbătorită la munte și a adus împreună, 4 ani mai târziu, 2500 de participanți în vara anului 2015. Anul acesta, organizatorii se așteaptă la un public de 5.000 de persoane în cele 4 zile ale festivalului. De la 5 artiști în prima ediție, MOX 2016 numără 40 de artiști ce vor urca pe cele două scene ale evenimentului.

Fantome, Vlad Dobrescu, Sauce, Blanilla, Missile, Satellites,Nerub, Dex, Dodo, Zo, Slim Rocka,Dj Ethylen, Ugly Astronaut, Selecta Droo, Panda, Cris, N.Ser, Eyescream, Greenblack, Alex One, VladBretan, S-t-phansuntdoar o parte din lineup-ul final. 5 ani de MOX vine cu surprize pentru participanți: trupe live, două scene (Main Stage, Lost in the woods), ateliere noi, activități noi și multe altele.

Festivalul a crescut ca o comunitate și a devenit un loc din care nu ai cum să pleci fără să cunoști oameni noi, poate chiar să îți faci prieteni noi. O vacanță de 4 zile în care să uiți de toate problemele, în care să-ți lași toate bagajele acasă și să te relaxezi alături de prieteni și oameni frumoși, un loc în care să te bucuri de o bibliotecă în aer liber, de un cinematograf între brazi sub un cer plin de stele, de un tobogan de apă, de leagăne, de hamace, ateliere de creație, competiții și binențeles, de 3 nopți de muzică. Este exact cum spune numele, o experiență.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1409
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Cluj-Napoca
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 2259 zile, 20 Iul. 2016

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1314

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert al bano omina power

Concert Al Bano&omina Power

Cluj, Cluj-Napoca. Duminică 13 Noiembrie 2022
concert extraordinar original enigma voices

Concert extraordinar ORIGINAL ENIGMA VOICES

Cluj, Cluj-Napoca. Duminică 11 Decembrie 2022
concert al bano si romina power 13 noiembrie 2022 cluj napoca

Concert Al Bano si Romina Power – 13 Noiembrie 2022 Cluj Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Duminică 13 Noiembrie 2022
voices of youth urban comics from artivistory collective

VOICES OF YOUTH Urban Comics from ArtiViStory Collective

Cluj, Cluj-Napoca. 20 Sep 2022 - 27 Sep 2022
  • Ai ceva de zis?

    .