poze oktoberfest cluj 2016

Oktoberfest Cluj 2016

Cluj , Cluj-Napoca. Joi 29 Septembrie 2016 - Duminică 2 Octombrie 2016
Piata Unirii

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Cea de-a cincea ediție a deja tradiționalului Festival de Toamnă al Economiei Germane-Herbstfest 2016 se va desfășura pe perioada 29 septembrie-2 octombrie, în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

Ediția din acest an a ceea ce organizatorilor le place să numească ”Zilele Clujului german” vine cu și mai multe surprize decât în anii precedenți, cu bere, cârnați bavarezi și produse pe toate gusturile și spectacole și activități pentru toate vârstele. Vizitatorii vor avea ocazia să afle din experiențe practice lucruri inedite despre cultura, tradiţiile şi economia Germaniei.

Program
Organizatorii festivalului au pregătit un program divers: de la concerte live și dansatori profesioniști, show-uri de modă, demonstrații de dresaj canin și de prim-ajutor, mini-golf și playground pentru cei mici, până la workshop-uri și ateliere de job matching și recrutare, sesiuni de business networking cu participare internațională, sau expoziții și test drive-uri cu cele mai puternice mașini nemțești.

În cadrul Herbstfest 2016, tinerii în căutarea oportunităților de angajare vor avea șansa de a fi recrutați şi de a participa la workshopuri și ateliere de recrutare oferite de catre reprezentanți ai firmelor germane prezente la festival.

De asemenea, oamenii de afaceri din zonă vor avea posibilitatea de a participa la sesiuni de networking, alături de membri ai cluburilor internaţionale de afaceri—german, olandez, francez, englez, Asociația Femeilor de Afaceri din Cluj, de reprezentanți ai celor mai puternice firme multinaționale și organizații și ai structurilor de conducere de la nivel local și național.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/155951661514218

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1930
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 2197 zile, 22 Sep. 2016

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1314

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert al bano omina power

Concert Al Bano&omina Power

Cluj, Cluj-Napoca. Duminică 13 Noiembrie 2022
concert extraordinar original enigma voices

Concert extraordinar ORIGINAL ENIGMA VOICES

Cluj, Cluj-Napoca. Duminică 11 Decembrie 2022
concert al bano si romina power 13 noiembrie 2022 cluj napoca

Concert Al Bano si Romina Power – 13 Noiembrie 2022 Cluj Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Duminică 13 Noiembrie 2022
hr summit

HR Summit

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Nov 2022 - 17 Nov 2022
  • Ai ceva de zis?

    .