poze jazz in the park 2014 la cluj napoca
poze jazz in the park 2014 la cluj napoca

Jazz in the Park 2014 la Cluj Napoca

Cluj , Cluj-Napoca. Vineri 4 Iulie 2014 - Duminică 6 Iulie 2014

Categorii: Festivaluri

Festival de muzica jazz la Cluj

Primul festival din România care aduce muzica bună în parcul central al orașului, Jazz in the Park, continuă în luna iulie la Cluj-Napoca cu cea de-a doua ediție. Scene pe care se cântă jazz și influențele acestui gen, toate live, pentru persoanele care se plimbă prin parc ori au venit special pentru concerte; muzică bună toată ziua, cu artiști români și străini; prieteni, familie, relaxare și voie bună – toate aceste componente construiesc Jazz in the Park, un concept îmbogățit în acest an cu noi evenimente.
După succesul peste așteptări întregistrat la prima ediție, organizatorii pregătesc de zor ediția cu numărul doi, care se va desfășura în perioada 4-6 iulie și aduce mai multe surprize. Primul cap de afiș anunțat este Mélanie Pain (solista trupei Nouvelle Vague), care va concerta în sala Operei Maghiare din Cluj-Napoca, în cadrul unui concert extraordinar. „Prin aducerea Melaniei Pain pentru prima dată la Cluj-Napoca extindem festivalul în spații vecine Parcului Central, așa cum este Opera Maghiară, o sală cu o acustică deosebită și care întrunește condițiile exigente ale artistei. Ca o excepție de la evenimentele festivalului, unde accesul este gratuit, capacitatea limitată a sălii ne-a determinat să introducem la acest concert accesul pe bază de bilet”, a explicat Alin Vaida, directorul festivalului. Biletele se vor pune în vânzare din 1 mai, prin biletmaster.ro și la sediul Operei Maghiare.
Născută la Caen, Franța, Mélanie Pain a studiat științe politice și a lucrat în publicitate înainte de a-și începe cariera muzicală. Un demo înregistrat pentru un prieten a ajuns la membrii cunoscutei trupe Nouvelle Vague, care au fost fermecați de talentul tinerei și i-au propus imediat să colaboreze. Au concertat împreună timp de cinci ani, iar în 2009 Mélanie și-a lansat primul album solo, My Name, avându-i alături pe artiști precum Julien Doré, Phoebe Killdeer și Thomas Dybdahl. În 2012, artista a lansat albumul Bye Bye Manchester, pe care l-a promovat în Europa, dar și Australia și Hong Kong. Mélanie a mai concertat în România la București, Timișoara și Alba-Iulia și ajunge acum pentru prima dată la Cluj.

Mai multe detalii: http://cluj.thefest.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 2305 zile, 11 Feb. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
david garrett

David Garrett

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 23 Octombrie 2020
baricada folk

Baricada Folk

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 1 Ianuarie 2021
vacanta in delta dunarii 2020

Vacanta in Delta Dunarii 2020

Cluj, Cluj-Napoca. 20 Iun 2020 - 26 Iun 2020
vacanta israel septembrie 2020

Vacanta Israel septembrie 2020

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Sep 2020 - 22 Sep 2020
  • Ai ceva de zis?

    .