poze campionat de fotbal la polus

Campionat de fotbal la Polus

Cluj , Cluj-Napoca. Sâmbătă 15 August 2009 10:00

Categorii: Jocuri si Concursuri

Iubitorilor fotbalului li s-a pregatit o surpriza.

In cadrul campionatului, care se va desfasura in 15 si 16 august, sunt asteptate sa se inscrie sase echipe, fiecare formata din sase persoane, cinci titulari si o rezerva.


In urma unei trageri la sorti, cele sase echipe vor fi impartite in doua grupe. In 15 august in cadrul fiecarei grupe se vor desfasura cate trei meciuri, astfel incat fiecare echipa sa joace cu celelalte doua din grupa. Primele doua echipe din fiecare grupa vor juca finalele, mare respectiv mica si se vor bate pentru titlul de castigator al campionatului.


Nicio echipa nu va pleca acasa fara diploma de participare si mingi, pentru a se putea antrena pentru viitoarele editii. Ocupantii primelor trei pozitii vor primi cupe, iar cei mai buni dintre cei mai buni vor primi foarte multe premii din partea partenerilor.


Inscrierile se vor putea face incepand de joi, 5 august, pe adresa marketing@polus.ro. Pentru fiecare echipa care doreste sa se inscrie trebuie precizat un nume si persoana de contact, precum si cei sase membri ai echipei. In dreptul fiecarui membru, trecut cu numele complet, mai trebuie precizata varsta, numarul de telefon si adresa de e-mail.
organizatori: Polus Center, in colaborare cu citynews.ro si Hattrick. ** sursa: citynews.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2060
vinsieu

Adaugat in urma cu 4863 zile, 05 Aug. 2009

Adaugat de VinSiEu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 178

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert extraordinar original enigma voices

Concert extraordinar ORIGINAL ENIGMA VOICES

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 17 Iunie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .